The Student Hotel is dit jaar een van de officiële ADE hotels en dé hub waar alles samenkomt tijdens het Amsterdam Dance Event. Niet alleen wordt het hotel omgedoopt tot het 538DJ Hotel waar ’s avonds exclusieve showcases plaatsvinden, ook is het de thuisbasis voor industry sessions, DJ-workshops en een nieuwe talkshow in samenwerking met Het Parool, PS van de Week.

Van woensdag 17 oktober tot en met zaterdag 20 oktober wordt The Student Hotel Amsterdam City (TSH) voor het tweede jaar omgedoopt tot het 538DJ Hotel. Alle radio-uitzendingen tussen 06:00 en 00.00 uur live vanuit het hotel, zoals ‘Evers Staat Op’ en ‘De Coen & Sander Show’ zijn vrij toegankelijk voor publiek, en ‘s avonds geven wereldberoemde DJ’s Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano, Jonas Blue en Dimitri Vegas & Like Mike exclusieve showcases in de club van het hotel. Naast het 538-programma host The Student Hotel een dag- en avondvullend programma, met onder andere de primeur van Nederlands nieuwste talkshow: PSlive.

PSlive
Het Parool, PS Van De Week en TSH presenteren tijdens ADE de eerste editie van PSlive: een nieuwe talkshow onder leiding van schrijver en verteller Johan Fretz. In het Parool Theater bij The Student Hotel City ontvangt hij relevante gasten die een bijzondere band hebben met Amsterdam. Elke maand schuift Martijn Nekoui – creatief ondernemer, founder van MOAM en Forbes 30 under 30 genomineerde – aan en tipt tijdens PSlive Amsterdamse talenten, exposities en evenementen waar je de komende maand echt naartoe moet.
Tijdens de eerste editie van deze nieuwe talkshow zullen Bram Owusu en Daan Alvering, programmeurs van Garage Noord, en José Woldring van The Media Nanny aanschuiven en praten over ondernemerschap in de Amsterdamse Dance wereld. PSlive: Inside the Amsterdam Dance Industry vindt plaats op vrijdag 19 oktober van 18:00 tot 19:00 uur in het Parool Theater. Tickets zijn te koop via deze LINK.

Work hard, play hard
Tijdens ADE wordt dagelijks van 08:30 tot 18:30 de ruimte van TSH Collab, een design co-working space en restaurant, opengesteld om te werken. Voor een goede break hoef je slechts een paar meter verderop in de lobby te zijn; bij de cocktailbar haal je je favoriete verfrissing terwijl je kunt genieten van de live radio die er wordt gemaakt – of je stapt zelf achter de decks tijdens een van de DJ workshops die elke dag van 12:00 uur tot 21:00 uur plaatsvinden. De enorme boutique styled loft van het hotel, ook bekend als de Play Room, wordt afwisselend omgedoopt tot underground live broadcast van Dance Department Radio en Base Camp van de Industry Sessions die gedreven talenten, professionals en ondernemers samenbrengen. Kortom: een programmering die een diverse mix van mensen bij elkaar brengt – de Complete Connected Community op zijn best.

Het volledige ADE-programma van TSH is hier te bekijken.