De meningen over de werking van anti-katerdranken zijn verdeeld: ze werken wel, ze werken niet, het is allemaal marketing? DJ Sam Feldt en twee vrienden zaten na een avond flink feesten aan de bar en vroegen zich af: kunnen we niet een gezond en echt werkende oplossing ontwikkelen? Anderhalf jaar lang onderzoek in samenwerking met Evivita, een gerenommeerd lab met 15 jaar ervaring in de industrie, volgde. Bright werd het resultaat: twee caloriearme drankpoeders die aangelengd worden met water of fruitsap. Bright Night helpt je de lange feestnacht te kunnen volhouden, Bright Day om de kater de volgende ochtend sneller te laten verdwijnen.

Bright Night en Bright Day
Bright wordt gelanceerd in twee verschillende varianten, beide met een natuurlijke fruitsmaak: Bright Night en Bright Day. Beide drankjes verschijnen in poedervorm die je naar eigen voorkeur kunt oplossen in water of vruchtensap. Bright kost EUR 4,95 per stuk (EUR 7,95 voor een duo-pack) en is zowel online als offline verkrijgbaar.

Bright Night is een zogenaamde Social Energy Booster. De formule is dusdanig samengesteld dat de vitamine- en extractenmix je op verschillende manieren energie geeft, speciaal ontwikkeld om je het beste uit je stapavond te halen. Ook ondersteunt de formule gedurende de nacht bij het verwerken van alcohol in het lichaam.

Bright Day is een compleet nieuwe anti-katerformule ontwikkeld om alle aspecten van een kater direct na opstaan aan te pakken en je de energie te geven om “the day after” alles uit je dag te halen.

Kwaliteitsproduct
Waar vet eten, aspirine slikken en energiedrankjes drinken vaak geen of slechts kortstondig verlichting bieden, bevat Bright ruim 30 gram aan actieve ingrediënten die bijdragen aan het afbreken van alcohol en het opbouwen van energie. Ter illustratie: De hoeveelheid actieve stoffen in een doses Bright is vergelijkbaar met 20 tot 80 doseringen van andere anti kater producten. Bright bestaat uit een combinatie van uitgebalanceerde vitaminen en mineralen, aangevuld met fruitextracten, plantextracten en stoffen die de lever en andere vitale organen ondersteunen en het lichaam voorzien van een energie-boost. Bright is ontwikkeld en geproduceerd in Nederland onder de hoogste eisen (IFS, EFSA, ISO 22000).

Ruben Hoogervorst, CEO laboratorium Evivita: “Na jarenlang onderzoek en verschillende testfases zijn we tot een nagenoeg perfecte mix van ingrediënten gekomen die een kater verleden tijd maakt. In deze samenstelling is het mijn inziens het beste anti-kater product dat ooit ontwikkeld is.

Over Bright
Bright is het initiatief van drie vrienden uit het Amsterdamse nachtleven: DJ Sam Feldt, Nir Kroonenberg en Ruben Hoogervorst. Na ruim 1,5 jaar ontwikkelen denken zij samen de eerste werkzame formule op de markt te hebben ontwikkeld en zij presenteren deze tijdens Amsterdam Dance Event in een pop-up store in Amsterdam Centrum.

Met de meer dan 150 DJ shows die ik elk jaar doe, ben ik al langer op zoek naar een product dat mij ondersteunt bij de lange dagen en nachten die ik maak. Dit product is mijn ogen de perfecte oplossing voor iedereen die net zoals ik van een feestje en een drankje houdt maar de vervelende gevolgen hiervan de volgende dag wil beperken en het uiterste uit zijn of haar dag wil halen.” – DJ Sam Feldt

Bright Pop-Up store @ ADE
Adres: Herenstraat 12, Amsterdam
Data: 19 t/m 20 oktober
Tijden: 10:00 – 22:00
alwaysbright.me