Dancefestival Dreamfields beleeft op 17 en 18 november 2018 zijn eerste editie op Mexicaanse bodem in de stad Guadalajara. Dreamfields is het jaarlijkse terugkerende festival van organisator Matrixx op recreatieplas Rhederlaag bij Lathum, dat sinds 2011 wordt georganiseerd.

Dreamfields slaat sinds 2014 haar vleugels uit met 2 edities op het Indonesische eiland Bali. Volgende maand vindt de eerste Dreamfields plaats in Guadalajara Mexico. Er worden over 2 dagen 60.000 bezoekers verwacht. De line-up is van internationale allure met headliners Tiesto, Don Diablo en Oliver Heldens (allen staan in de Top 10 DJ’s van de wereld).

Met 4,5 miljoen inwoners in de agglomeratie is Guadalajara de tweede stad van Mexico. Dreamfields Mexico wordt georganiseerd door Matrixx Events en WE International in samenwerking met een lokale Mexicaanse partij. De locatie van het Mexicaanse festival is naast het stadion van voetbalclub Chivas.

David Brons directeur Matrixx heeft goede verwachtingen van het nieuwe Mexicaanse avontuur: “Mexicanen zijn zeer dance-minded. De meeste likes en aanhangers van DJ’s uit de DJ Mag Top 100 komen uit Mexico. Mexico Stad kent enkele grote dancefestivals als Ultra en EDC, maar in Guadalajara is Dreamfields het eerste dancefestival met internationale allure. Daarbij is Guadalajara de grootste studentenstad van Latijns Amerika. Het doel is om hier een jaarlijks terugkerend festival van te maken.

Kenmerkend aan Dreamfields Festival zijn de uitbundig gedecoreerde stages, zoals een prachtige fenix vogel, een levensgroot draaiorgel of een indrukwekkend marineschip. Foto’s van de podia die in Nederland gebouwd worden gaan jaarlijks de wereld over en zo ontstond de interesse vanuit Mexico dan ook. Naast de mooie podia staat Dreamfields bekend om de overweldigende shows en prachtige entertainment op het terrein, waardoor je je tijdens het evenement echt in een droomwereld waant. Ook deze elementen zullen in Mexico dan ook niet ontbreken!

Info: https://www.dreamfields.com.mx.