Going out with a bang! Sunnery James & Ryan Marciano hebben de line-up aangekondigd voor de grootse eindejaar editie van Sexy By Nature op zaterdag 29 december in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Naast een knallend optreden van het DJ-duo zelf, zullen onder andere Erick Morillo, Kungs, Leroy Styles en Michel de Hey acte de presence geven.

Het Rotterdamse havengebied zal in het laatste weekend van 2018 het toneel zijn voor deze speciale editie van Sexy By Nature. De Onderzeebootloods zal worden omgetoverd tot een massive club met twee area’s. Naast de mainstage zal de tweede area gehost worden door ‘My Day My After’. Sunnery James & Ryan Marciano’s Sexy By Nature feesten zijn inmiddels een wereldwijd fenomeen en werden voornamelijk bekend door edities tijdens het Amsterdam Dance Event, Miami Music Week en door podia te hosten op ’s werelds grootste festivals als Tomorrowland en Mysteryland.

Don’t stop till you get enough is bij het energieke duo Sunnery James & Ryan Marciano niet bekend. Ruim een week geleden stonden ze nog veelvuldig op te treden tijdens het Amsterdam Dance Event, waarbij ze onder anderen draaiden op hun eigen SONO MUSIC label avond in de high-end underground nachtclub MAD FOX. Inmiddels hebben ze er alweer twee shows op zitten in de Verenigde Staten en zijn ze onderweg naar Azië waar een 7-delige tour op het programma staat. Het Amsterdamse duo is razend populair en brengt met deze editie van Sexy By Nature een stukje van hun succes terug naar Nederland, waar het allemaal begon.

De show wordt geproduceerd door E&A Events, bekend van onder andere Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival en TIKTAK Events. Early Bird tickets zijn inmiddels al uitverkocht, maar Regular Tickets zijn nu te koop vanaf € 35 (ex fee) via sexybynature.events.

Sexy By Nature
29-12-2018 | 22.00 – 05.00
Onderzeebootloods
RDM-straat 1, Rotterdam

VOLLEDIGE LINE-UP:

Area 1 | Sexy By Nature
Sunnery James & Ryan Marciano
Erick Morillo
Kungs
Vinny James
Marc Volt

Area 2 | My Day My After
Leroy Styles
Michel de Hey
Rancido