Op 21 december is Rotterdam Rave terug in de Maassilo met een Winter Special. Op deze editie zullen twee van de vier stages gehost worden door grote labels uit de techno scene. Ook zal techno legende Ben Klock zijn debuut maken op Rotterdam Rave.

Het bekende concept van Rotterdam Rave zal weer worden aangehouden. Er zullen vier stages zijn met verschillenden stijlen van techno en house. Op de mainstage zijn grote namen te vinden als Rotterdamse legende Speedy J, zelfbenoemde techno boyband FJAAK en de populaire I Hate Models. Misschien wel de grootste naam is Berghain resident en techno veteraan Ben Klock.

Na zijn succesvolle set op de vorige indoor editie van Rotterdam Rave, zal Reinier Zonneveld opnieuw op het event staan. Omdat zijn debuut goed werd ontvangen door de bezoekers, is hij gevraagd om een zaal te hosten met zijn label ‘Filth On Acid’. Reinier neemt bekende namen als Egbert mee, maar ook opkomende artiesten als Klangkuenstler en Mees Salomé zullen draaien in deze area.

Aan de liefhebbers van de wat hardere techno is ook gedacht. Het Perc Trax label is uitgenodigd een zaal te hosten. Zo neemt labelbaas Perc, die geen onbekende is voor het publiek van Rotterdam Rave, Ansome mee. Samen stonden ze al vaker in de Maassilo, maar dit keer zullen ze los van elkaar laten zien wat het label in huis heeft. Ook zorgt Perc Trax voor een groot aantal artiesten die nog niet eerder op Rotterdam Rave hebben gestaan. Zo zullen onder anderen Ghost in the Machine en Head Front Panel hun debuut maken.

Zoals gewoonlijk kan er in de kelder van de oude graanschuur ook gedanst worden. Deze stage wordt gehost door het Rotterdamse house concept Give Soul.

Tickets voor het event zijn nu te koop.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/573400456374846.

Rotterdam Rave Winter Special 2018
Locatie: Maassilo, Rotterdam
Datum: 21 december 2018
Prijs: €41,00 (Normal Raver), €39,00 (4-Raver)
Line-up: Ben Klock, Speedy J, FJAAK (Live), Headstrong (Randomer & Clouds), I Hate Models, Jorn Luka, stranger, Reinier Zonneveld, Egbert (Live), Karim Soliman, Klangkuenstler, Mees Salomé, Perc, Ansome (Live), Forward Strategy Group, Ghost In The Machine, Head Front Panel (Live), Manni Dee, Rowen Clark, Dusk Till Dawn, Goodlife, High Soundsystem