Op 23 november zal de tweede Figure Nacht plaatsvinden in Club Now & Wow in Rotterdam. Bijna twee jaar geleden organiseerde Rotterdam Rave zijn eerste labelnight, toen ook met Figure. Het label bestaat dit jaar 15 jaar en trekt daarom door Europa met een reeks speciale Figure evenementen.

Een Figure Nacht is niet compleet zonder labeleigenaar Len Faki. De in Berlijn gevestigde DJ, producer en Berghain resident is een van de grootste artiesten in de huidige technoscene en doet het altijd goed bij het Rotterdamse publiek. Naast Len Faki zelf, zullen ook Jeroen Search, Roman Poncet en Juxta Position laten zien waar het Figure label voor staat.

Deze Figure Nacht is de enige dit jaar in Nederland en zal plaatsvinden in de voormalige Factory010. De locatie heeft afgelopen zomer een make-over gekregen en heet nu Now&Wow Club. Aan het concept is verder niks veranderd: er zal een area zijn met een intieme setting en focus op de artiesten en hun muziek.

In december van het jaar 2016 organiseerde Rotterdam Rave haar eerste labelnight samen met Figure. Het idee van het organiseren van intieme labelnights naast hun grote Maassilo-edities bleek een groot succes bij het Rotterdamse publiek. De avond was ver van tevoren al uitverkocht.

Tickets voor het event zijn nu te koop.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/573400456374846.

Len Faki presents Figure 100
Locatie: Now&Wow Club, Rotterdam
Datum: 23 november 2018
Prijs: €20,00 (4-Raver)/€21,00 (Regular)
Line-up: Len Faki, Jeroen Search (live), Roman Poncet, Juxta Position.