Op 17 november lanceert The Suicide Club het nieuwe concept TSC Invites. Bij TSC Invites staat iedere keer een grote artiest centraal. Dit keer: DJ Carista. Zij is de nieuwste Nederlandse DJ-ster die internationaal is doorgebroken en prijkte dit jaar al op affiches van onder andere Lowlands, Dekmantel en Into The Woods. Zowel DJ Carista als The Suicide Club staan voor inclusiviteit en diversiteit. Verwacht een spannende nacht in The Suicide Club met funky soul-house van Carista omlijst door de unieke entourage en open mindedness van The Suicide Club. Carista krijgt support van Cincity en D-Ribeiro.

Met Carista zorgt The Suicide Club misschien wel voor de perfecte symbiose tussen een DJ en club: diversiteit en inclusiviteit staan bij beiden hoog in het vaandel. Cin Kiota, creatief directeur van The Suicide Club: ”Met het concept TSC Invites nodigen we de beste artiesten van het moment uit die zich ook kunnen vereenzelvigen met waar wij als club voor staan. Vrijheid, diversiteit en inclusiviteit zijn een paar van die kernwoorden. Carista is dan een logische match. Het wordt een fantastische avond.

DJ Carista
DJ Carista uit Utrecht heeft haar eigen show op het Amsterdamse radiostation Red Light Radio en heeft met United Identites haar eigen inclusieve feest en label. Haar sets bevatten funk en house-grooves, garage swings en jazz-melodieën. Afgelopen jaar was ze vrijwel te zien op ieder groot festival en ook internationaal gooit ze hoge ogen. The Guardian omschrijft haar muziek recent nog als “quality soulful house music”.

TSC Invites, Unplugged en NYE Blackball
In oktober maakte The Suicide Club bekend dat het voor het eerst een continue nachtprogrammering voert en de club werd hiermee officieel een nachtclub. Nieuwe concepten zoals TSC Invites en Unplugged zijn de komende tijd uitgerold en op nieuwjaarsnacht beleeft de club een nieuw hoogtepunt: NYE Blackball. Dit wordt een nacht waar elegantie hand in hand gaat met spanning en kinky elementen. Verwacht twee areas met de beste dj’s, het beste entertainment en natuurlijk het mooiste uitzicht op een met vuurwerk verlicht Rotterdam.

Meer info: https://www.thesuicideclub.nl.