Het succesvolle dance concept Don’t Let Daddy Know heeft Tiësto weten te strikken als headliner tijdens de jaarlijkse editie in Amsterdam. Voor de 6e keer op rij is de Ziggo Dome de locatie waar op 1 & 2 maart 2019 de grootste dance acts van dit moment ten tonele verschijnen.

Onze hoofdstad is traditiegetrouw de kick-off van de worldtour van Don’t Let Daddy Know, één van de succesvolste dance concepts die ons land kent. De uit Brabant afkomstige Tiësto zal hierbij een exclusief en eenmalig optreden in Nederland in 2019 geven. Naast Tiësto zullen onder andere Don Diablo, Coone, Headhunterz, Nicky Romero, Timmy Trumpet, Dimitri Vangelis & Wyman, Sem Vox en Third Party acte de présence geven.

Na Amsterdam tourt het concept verder de wereld over en doet ze onder anderen Myanmar, Chili, Spanje, Roemenië, Thailand, Duitsland en Engeland aan.

Don’t Let Daddy Know wordt georganiseerd door E&A Events, bekend van onder andere Kingsland Festival, Martin Garrix ADE en TIKTAK Events.

Dit jaar wordt Don’t Let Daddy Know georganiseerd op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart in de Ziggo Dome Amsterdam.

Don’t Let Daddy Know Amsterdam
Datum: 1 & 2 maart
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar

Eerste namen DLDK Amsterdam:
Tiësto
Don Diablo
Coone
Dimitri Vangelis & Wyman
Headhunterz
Nicky Romero
Sem Vox
Third Party
Timmy Trumpet
and many more to be announced