Het Oud&Nieuw Spektakel van Edel is terug.
Ze gaan dit jaar voor het grootste huisfeestje van Amsterdam. Het Sieraad wordt een groot thuis met vier verschillende dansvloeren.

Op 31 december gaat hun voordeur wagenwijd open om alle huisgenoten te verwelkomen. Allereerst in de dikste binnentuin, waar alles mogelijk is, vooral het spectaculaire 12-UURS MOMENT. Die je volgens de kenners echt, maar dan ook echt niet mag missen.

‘Reizend’ feestgezelschap Club Mokum gaat voor een overvolle, oer-gezellige huiskamer. Hoe Amsterdams O&N wil je ’t hebben? Kopstootjes met bubbels en een vuige karaoke show. Ga maar vast oefenen. En ja, op die tafel mag gedanst worden.

Word ‘t je allemaal te veel, dan is er de rust van de studeerkamer. Pak een boek of beter gezegd pak een koptelefoon en ga in stilte kei hard los. Stille Disco laat je nooit meer gaan.

Last but not least; waar blijft iedereen altijd plakken? Juist ja, in de keuken. ‘Zender’s Kitchen for Disaster’ is back in business. Plaatjes opgooien en pannenkoeken bakken. Echt, geen woord gelogen. Een bekende club ouwe jongens krentenbrood -met o.a. House grootheid Boris Werner en de nog zelden optredende Melon- schudden ‘t zo uit hun (koks)mouw. Alsof het niets is.

Dus voor wie wat behoefte heeft aan knallend huiselijk gezelschap tijdens Oud&Nieuw moet op 31 december in het Sieraad zijn.

☆ LINE-UP ☆

✦ BINNENTUIN ✦
✩ Mikey Nice
✩ Mia More
✩ Joshua Walter
✩ Fela Donker b2b High Soundsystem
✩ SUNNY

✦ KEUKEN ✦
Zender’s Kitchen for Disaster
✩ Boris Werner
✩ Melon
✩ Old Boys On Vinyl
✩ Zender
✩ Alex Klerk

✦ HUISKAMER ✦
Club Mokum
✩ The Aiscream Karaoke Show
✩ QUINTY
✩ Tokubay
✩ Alex³

✦ STUDEERKAMER ✦
Stille Disco

Edel Oud & Nieuw Spektakel – My house is your house
31 december 2018
22.00 – 05.00
Het Sieraad
Postjesweg 1 Amsterdam

TICKETS
http://bit.ly/tickets-OudenNieuwSpektakel
Early birds ticket: 22,50 (waren binnen 16 minuten) uitverkocht
Normal tickets: 29,50
Late tickets: 35,-