Na weer een reeks uitverkochte events tijdens Amsterdam Dance Event in Oktober, keert Audio Obscura nog een laatste keer terug voor een event in 2018. De eventorganisator kondigt het nu al gewilde oud & nieuwfeest aan, dat zoals altijd plaatsvindt op een bijzondere locatie.

In de nieuwe, tijdelijke, Amsterdamse locatie temp. kan op uitzinnige wijze het jaar 2018 worden afgesloten en het jaar 2019 feestelijk worden onthaald. Dit voormalig gemeentekantoor, op een steenworp afstand van het Olympisch Stadion en tijdelijk open tot April 2019, sluit mooi aan bij eerdere tijdelijke locaties die een belangrijk onderdeel zijn geworden in Amsterdam’s rijke geschiedenis op uitgaansgebied.

Lokale held Cinnaman, deel van de bekende Rush Hour crew, zal met zijn uiteenlopende sounds de avond openen. Met zijn bewezen vermogen om het de meest gevarieerde menigtes naar de zin te kunnen maken kan het publiek op deze feestelijke avond het onverwachte verwachten. Tegen de jaarwisseling aan zal Gerd Janson het van hem overnemen. De eigenaar van het succesvolle Running Back label, door velen geliefd vanwege zijn unieke perspectief op het house en disco genre, zal er voor zorgen dat het publiek zich op uitzonderlijke wijze in 2019 kan storten. Deze Duitse house veteraan weet als geen ander hoe een dansvloer tot leven te wekken met zijn aanstekelijke sets vol energie en zal alles geven om de start van 2019 goed te vieren.

Een paar uur na de jaarwisseling zal Gerd Janson worden afgelost door Dekmantel Soundsystem. Dit collectief van Nederlandse bodem, geleid door Thomas Martojo en Casper Tielrooij, zal de avond afsluiten met een meeslepende set zoals te verwachten is van de crew achter een van de meest geprezen festivals en geliefde underground labels van het moment. Combineer dit met de inclusive en bijzonder energieke sfeer die alle Audio Obscura events kenmerken en je weet dat dit een feest is om niet te missen.

Met Audio Obscura’s eerdere events in locaties zoals de fietspassage onder het Rijksmuseum, de Loft in de A’DAM Toren, het Amsterdam Centraal Station en het Muziekgebouw aan ‘t IJ, allen met veel lof ontvangen, heb je de garantie om op een bijzonder feest jouw 2019 in te luiden. Verzamel je vrienden, deze avond wordt spectaculair.

Het feest begint om 22:00 uur en duurt tot 05:00 uur.
Tickets gaan donderdag 6 December om 12:00 CEST in de verkoop via Audio Obscura.