Op 9 februari zal de Belgische techno dj en producer haar debuut maken bij Rotterdam Rave in de Maassilo. Charlotte de Witte zal een speciale 3 uur durende set spelen. Zij wordt bijgestaan door opkomende Rotterdamse artiesten Cynthia Spiering en Noneoftheabove.

Een van de populairste techno artiesten van het moment: Charlotte de Witte. Ze brak door via Tomorrowland en stond verschillende keren op Awakenings en andere grote festivals. In februari zal ze eindelijk haar debuut maken bij Rotterdam Rave.

Na meerdere uitverkochte all-nighters en succesvolle label nights, is dit de eerste keer dat Rotterdam Rave een artiest uitnodigt voor een speciale, langere set. De bezoekers kunnen verder hetzelfde verwachten als van de all-nighters en label nights van Rotterdam Rave. Een zaal, met de focus op de artiesten en hun muziek.

Tickets voor het event zijn nu te koop.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/264640664223814.

Charlotte de Witte 3HR set
Locatie: Maassilo, Rotterdam
Datum: 9 februari 2019
Prijs: Phase 3 – €22,-
Line-up: Charlotte de Witte, Noneoftheabove, Cynthia Spiering