Zojuist is bekend gemaakt dat het energieke Amsterdamse DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano de special guests zijn voor de zesde editie van Don’t Let Daddy Know dat op 1 & 2 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam zal plaatsvinden. 

Na een succesvolle uitverkochte editie van hun concept Sexy By Nature afgelopen december, is met de aankondiging van Sunnery James & Ryan Marciano de line up van het succesvolle dance concept Don’t Let Daddy Know compleet. Eerder al werden namen als Tiësto, Don Diablo, Afrojack en Timmy Trumpet aangekondigd. 

Amsterdam is traditiegetrouw de kick-off van de worldtour van Don’t Let Daddy Know. Na Amsterdam tourt het concept verder de wereld over en doet ze onder andere Thailand, Duitsland en Engeland aan. 

Dit jaar wordt Don’t Let Daddy Know georganiseerd op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ticket zijn verkrijgbaar via www.dldk.com