Na zes edities te hebben georganiseerd op de mooiste recreatieplassen en stranden van Nederland vond de organisatie het hoogtijd om het roer volledig om te gooien. Er moest een nieuwe locatie gevonden worden voor Hardshock die helemaal past bij waar Hardshock écht voor staat; donker, duister, uniek én one-of-a-kind! The superior stronghold has been found in the woods!

Op zaterdag 1 juni 2019 komt Hardshock Festival na één jaar afwezigheid terug op de festival-kalender op dé ultieme hardcore locatie midden in de bossen van Hellendoorn! Zie jij jezelf al rondstruinen in een prachtig bosrijke omgeving en verdwalen tussen de hoge bomen op zoek naar verborgen area’s met het ultieme HARDCORE gevoel? Volg je instinct en ontdekt de vele geheimen die Hardshock Festival je te bieden heeft…

Naast het feit dat Hardshock Festival vanaf nu op een gruwelijk dikke locatie plaats gaat vinden heeft de organisatie voor deze editie ook de aller dikste line-up ooit weten te fabriceren! Bekijk hieronder het complete programma en zorg dat jij op zaterdag 1 juni aanwezig bent bij het HARDSTE en DONKERSTE hardcore festival van de wereld!

Area 1: Hardshock Mainstage

Angerfist LIVE // N-Vitral vs. Deadly Guns // Dr. Peacock vs. Billx // Sefa // Guerrillas LIVE // Anime [special] // Mad Dog // Nosferatu [album showcase] // D-Fence // Never Surrender // Dither // Restrained // Host: MC Ruffian

Area 2: Frequency

F. NøIzE // Akira vs. Drokz // Andy the Core // Noisekick LIVE // Sjammienators // The Destroyer LIVE // Spitnoise // Angernoizer vs. NSD // DRS vs. Estasia // Lady Dammage // Cryogenic // Repix // FrenchFaces // Host: MC Da Mouth of Madness

Area 3:  Radiation

The Sickest Squad // Le Bask // Billx // GPF LIVE // M4LEFiK LIVE // Maissouille // The Speed Freak & Mutante [gabber disco set] // Death by Design // Marcus Decks // Frantic Freak [early frenchcore set] // Hungry Beats // The Braindrillerz LIVE // Super Trash Bros LIVE // Host: MC No-ID

Area 4: Voltage

The DJ Producer // The Outside Agency // Negative A // Detest // Thrasher // Tripped vs. [KRTM] LIVE // Lenny Dee vs. Malke [special drum set] // The Satan LIVE // Sei2ure vs. Stolen Cult // Igneon System LIVE // Stormtrooper vs. Dataklysm // Penta // Densha Crisis

Area 5: Wired

Neophyte LIVE // Noize Suppressor // Tha Playah // Rotterdam Terror Corps LIVE // Re-Style // Unexist // Ophidian // MD&A LIVE // Endymion LIVE // Promo [files set] // Buzz Fuzz // Painbringer // Sequence & Omnious // Host: MC Tha Watcher

Area 6: Hertz

Radical Redemption vs. Act of Rage // Warface vs. D-Sturb // Digital Punk // Deadly Guns // Delete // Rooler // Killshot // Sub Sonik LIVE // RVAGE // Nightbreed Crew [Endymion – Degos & Re-Done – MYST] // Ncrypta // Genox presents: Inhuman Power LIVE // Host: MC Axys

Area 7: The Shock Room (Exclusive)

Dit jaar hebben we speciaal voor de eerste 1000 ticketkopers iets exclusiefs, namelijk een 7de area! Behoor jij tot de eerste 1000 ticketkopers? Dan krijg jij toegang tot ‘The Shock Room’ met alléén maar exclusieve en speciale optredens!

Tickets

De officiële ticketverkoop van Hardshock Festival start op zaterdag 2 februari om 11:00 uur exclusief op www.hardshockfestival.com. Tickets kosten slechts €39,50 (ex. Fee) en zijn daarmee naast het hardste, ook het goedkoopste hardcore festival van 2019! Tip: Zorg ervoor dat je stipt om 11:00 uur klaar zit om je tickets te bemachtigen zodat jij ook die 7de area kunt bezoeken!

Busvervoer

Ook dit jaar regelt Party-vervoer.nl weer de dikste busreizen naar Hardshock Festival! Opstappen kan vaak vanaf jouw eigen woonplaats! Wil jij hier gebruik van maken of misschien wel je eigen busreis organiseren en daarmee gratis tickets en munten verdienen? Check www.hardshockfestival.com/travels voor meer info.
G

Event: Hardshock Festival

Date: Saturday June 1st 2019

Location: Hellendoorn Woods

Address: Luttenbergerweg, Hellendoorn NL

Time: 11:00-23:00hrs

Age: 16+

Tickets: €39,50 (ex. fee)Website: www.hardshockfestival.com