Op 29 maart keer Rotterdam Rave terug naar de Maassilo om haar 7e verjaardag te vieren. Voor de eerste keer tijdens een Maassilo evenement van Rotterdam Rave zal een van de vier zalen heel de nacht worden overgenomen door Rotterdamse technolegende Speedy J. Na haar succesvolle debuut in maart vorig jaar, zal Amelie Lens voor de tweede keer in de Maassilo draaien.

De 7e verjaardag van Rotterdam Rave zal worden gevierd met de terugkeer van een van de grootste techno dj’s van het moment: Amelie Lens. Vorig jaar maakte ze haar debuut in de Maassilo. De Radiation Area wordt verder gevuld met bekende artiesten als Stranger, Remco Beekwilder, Paula Temple en I Hate Models. Een nieuwe toevoeging is Berghain resident Kobosil. Hij zal zijn debuut maken op Rotterdam Rave.

Speedy J zal een speciale 6 uur durende set spelen op het evenement. Hiervoor neemt hij een hele area over. Dit is de eerste keer dat Rotterdam Rave een artiest een hele area geeft voor de nacht.

In de Exposure Area zal techno pionier Secret Cinema na een aantal jaar weer draaien op een Rotterdam Rave evenement. Ook zullen Benny Rodrigues en De Sluwe Vos een van hun bekende b2b-setjes spelen. Daarnaast zullen ook Bart Skils en Joyhauser de area vullen met muziek.

Op de Winter Special van Rotterdamse Rave afgelopen december was de vierde area voor het eerst niet in de kelder van de Maassilo, maar in een nieuwe zaal. Ook deze editie zal deze area worden gebruikt. Jesse Maas, Prunk en Chris Stussy en Dusk Till Dawn zullen zich ontfermen over deze Powerhouse Area.

Tickets voor het event zijn nu te koop.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/1982624825188757/

Evenement: Rotterdam Rave ‘7 Year Anniversary’

Locatie: Maassilo, Rotterdam

Datum: 29 maart 2019

Prijs: €42,00 (Normal Raver), €40,00 (4-Raver)

Line-up: Remco Beekwilder, Stranger, Amelie Lens, Kobosil, Paula Temple (Hybrid Live), I Hate Models, Speedy J (6HR set), Karim Soliman, Benny Rodrigues b2b De Sluwe Vos, Bart Skils, Joyhauser, Secret Cinema, Jesse Maas, Prunk b2b Chris Stussy (3HR Set), Dusk TIll Dawn.