Nieuw festival Paradijs van het Zuiden strijkt neer op eiland in Den Bosch

Op zaterdag 29 juni vindt op de Pettelaarse Schans in Den Bosch voor de eerste keer het Paradijs van het Zuiden plaats. Voor het festival zal de bijzondere locatie – een stervormig eiland met veel groen en omringd door water – worden omgetoverd tot een paradijselijk oord met vijf podia met verschillende muziekstijlen in een tropische setting. Het festival wordt geproduceerd als samenwerking met partijen zoals Daisy, Vunzige Deuntjes, Rewind, Losjes, Duikboot, Cafe de Puinhoop en RGB Silent Disco.

De afgelopen jaren is er in het nachtleven van de grote Brabantse steden een ontwikkeling gaande voor wat betreft de groeiende populariteit van Brabantse initiatieven als Daisy, Duikboot en Losjes. Daarnaast hebben de van oorsprong Randstedelijke evenementen als Vunzige Deuntjes en Rewind aan populariteit gewonnen in het Zuiden van het land. Met Paradijs van het Zuiden bundelen al deze partijen hun krachten voor een gloednieuw festival in Den Bosch dat het moderne Brabantse nachtleven zal vertegenwoordigen.

De aankondiging van het evenement gaat vandaag 5 februari om 12:00 online via de Facebookpagina van Paradijs van het Zuiden.

De pre-registratie voor de kaartverkoop start op dinsdag 19 februari via www.paradijsvanhetzuiden.nl

De reguliere kaartverkoop start een week later op dinsdag 26 februari vanaf 12.00 uur. De line-up wordt eind maart bekend gemaakt.

Paradijs van het Zuiden
29 juni 2019
12:00-23:00
Pettelaarse Schans, ‘s Hertogenbosch