BIG. THINGS. ARE. HAPPENING.

Paaspop knalt er 25 nieuwe acts uit o.a.

Alex Agnew, Brennan Heart, Indian Askin, Jody Bernal, Kris Kross Amsterdam en Nielson

Loco Royale pakt weer uit met loco programma

-19, 20 en 21 april op terrein De Molenheide in Schijndel-

De chocolade paashazen en -eieren zijn prominent uitgestald in de supermarkt, dus Het Grote Aftellen naar Pasen, de lente en naar Paaspop (van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2019 op terrein De Molenheide in Schijndel) kan weer beginnen.

Maar liefst 25 nieuwe acts zijn vanochtend toegevoegd: Alex Agnew (stand up comedy), Backstreet’s Back, Brennan Heart, Circus Brothers, Club Zeroos, De Hofnar, Fiesta Macumba Soundsystem, For I Am King, Freddy Moreira, Indian Askin, Jody Bernal, Kris Kross Amsterdam, Levenslied Toppers en Tobbers, Nielson, Papi Chulo (nieuwe latin & reggae area), Phuture Noize, Plunder, Que Pasa!, S10, Sjaak, The Stand-Up Club, STUKFEST, Weekend Warriors, YouTube Sterrenparadegala en Zanger Kafke.

Eerder werden onder meer al Passenger, Oscar and the Wolf, Clean Bandit, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Camo & Krooked, Davina Michelle, De Jeugd Van Tegenwoordig, De Staat, Donnie & Joost, Douwe Bob, Dropkick Murphys, Heideroosjes, Ilse DeLange, Kovacs, Kraantje Pappie, Lukas Graham, Novastar, Rowwen Hèze, Sam Feldt LIVE, Scooter,  Steel Panther, White Lies en Within Temptation aangekondigd.

De komende weken worden de overige acts bekendgemaakt. Het programma tot nu toe staat hier. Alle bio’s van de bevestigde acts zijn bij dit persbericht bijgevoegd in een apart Word-bestand.

Reguliere Tickets zijn te koop via http://www.paaspop.nl/tickets.

De line-up tot nu toe; meer namen volgen

(de vetgedrukte acts staan dit jaar in de Apollo)

25 Years Charly Lownoise & Mental Theo • 4shobangers • Aap uit de Mouw • Alex Agnew • The All Star Gary Moore Tribute Band • All Them Witches • Amartey • Amyl And The Sniffers • Arie & Silvester • Backstreet’s Back • Bizzey • Black Water County • Brennan Heart • Camo & Krooked • CH!PZ • Circus Brothers • Claw Boys Claw • Clean Bandit • Club Zeroos • Comeback Kid • D-Block & S-te-Fan • D-Sturb • Daddy Long Legs • DAISY • Davina Michelle • De Hofnar • De Jeugd van Tegenwoordig • De Lievelings DJ’s van je Zusje • De Staat • Detroit • The Devil Makes Three • The Dirty Daddies • Disco Snolly • Donnie & Joost • Dopebwoy • Douwe BobDropkick Murphys • Drunken Dolly • Ellen Allien • Ellen Ten Damme • Fiesta Macumba Soundsystem • Flonti Stacks • For I Am King • Freddy K • Freddy Moreira • Frenna • The Gaslamp Killer • Handrick • Hannah Williams & The Affirmations • Hef • Heideroosjes • HENGE • Herrie met Gerrie • Ho99o9 • Idaly • IDLES • Ilse DeLange • Indian Askin • Jameszoo • Jarreau Vandal • Jiri11 • Jody Bernal • JoeyAK • Johnny 500 • Jordymone9 • Kovacs • Kraantje Pappie • Kris Kross Amsterdam • Lennart Wiehe • Levenslied Toppers en Tobbers • LNY TNZ • Loco Loco Discoshow • Louder Than Love (Soundgarden tribute) • Lukas Graham • MADUK hosted by Ben Verse • Mate Power • Merol • Mia More • Mike Krol • Mula B • Nadia Struiwigh live • NAFTHALY RAMONA • Nervana • Nicole Atkins • Nielson • Nona • Novastar • Octave One live • Ooostblok • Oscar and the Wolf • Papi Chulo • Passenger • Phuture Noize • Plunder • Poke • Prime • Puinhoop Kollektiv – The Final Weekend Tour • Que Pasa! • Rave van Fortuin • Resom • ROD • Rowwen Hèze • Russkaja • S10 • Sam Feldt LIVE • Sandrien • Scooter • Sevn Alias • Sir Reg • Sjaak • Sjannies • SMÈRRIG • SMP • Stahlzeit • The Stand-Up Club • Steel Panther • Stoepkrijtdisco met Keezus Christus • STUKFEST • T & Sugah b2b NCT • Tabanka • Terry Alderton • Waxfiend • Weekend Warriors • White Lies • Winne • Within Temptation • Yonaka • Young Ellens • Yung Felix • Zanger Kafke

Meer info over enkele bevestigde acts

Nielson

Je kent Nielson natuurlijk van liedjes als Beauty & de Brains en Sexy Als Ik Dans, maar op zijn nieuwe plaat Diamant laat hij een compleet andere kant van zichzelf horen. Hij verruilde zijn gitaar voor elektronische beats en koos voor een volwassen en internationaal geluid.

Kriss Kross Amsterdam

Als ze later op zoek gaan naar het geluid van 2019 dan komen ze bij Kriss Kross Amsterdam uit. Met ‘Hij is van mij’ hebben ze samen met Bizzey, Maan en Tabitha hun nummer-1 hit alweer binnen. En zo gaan ze weer kris kras door het land en door muziekstijlen met ongekend groot succes.

Brennan Heart

Organiseer je een hardstylefeest dan heb je een paar dingen nodig. Een geluidinstallatie, een bar, wc’s en Brennan Heart. De man achter I Am Hardstyle is de publieksfavoriet van de bassgeneratie. Pompende hardstyle vermengd met onweerstaanbare melodie.

Indian Askin

Indian Askin haalt de inspiratie voor zijn nu-punk; rock en grunge met sixties invloeden & psychedelisch randje duidelijk uit de jaren zestig, zeventig en negentig. Met succes: supports voor oa Maximo Park, Foals, De Staat en Kensington; meer dan 50 festivals; een internationale tour en 3FM Serious Talent kunnen de Amsterdammers inmiddels op hun CV vermelden.

Loco Royale

De echte festivalavonturier duikt tijdens Paaspop regelmatig op in de Loco Royale, drie dagen de lang de plek waar werkelijk álles kan en ook gebeurt (“going loco down in Paasapulco”) en waar niets is wat het lijkt. ABSURDITEITEN EN GEKKIGHEID in kapitalen geschreven. Een greep uit het (te) gekke aanbod:

Backstreet’s Back

Een muzikale ode aan de boybands met live op het podium Backstreet’s Back. Deze Italiaanse tribute van de Backstreet Boys neemt je mee langs alle kneiters van hits van deze Amerikaanse boyband.

Open Nederlandse Schuifelkampioenschappen

Welkom in de wondere wereld van het schuifelen. Iedereen kan mee doen.De Vakkundige en kritische jury selecteert op basis sensualiteit, ritme gevoel, synergie en originaliteit koppels voor een knallende finale op het podium.

You Tube Sterren Parade Gala

Na het Grandioze succes van Brabants Sterren Parade Gala in 2018 gaan de Loco’s dit jaar het YouTube sterren parade gala organiseren. Denk aan: Pascal Schipper met “ik heb aan je fiets gelikt” en Benno van Vugt met “Mooie nieuwe zonnebril”.

Zanger Kafke

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Brabant… Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke. “Kafke” laat de studio van 3FM, cafés en feesttenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige nummers ontploffen.

Stukfest

Bij deze is het officieel. De mannen van Stuk hebben een abonnement op de Loco Royale.

‘Koning van het kingzen? Een baas op het gebied van beerpong? Beter in mexen dan in…?   Oktoberfest in april? Niet aanstellen, maar béstellen! Proost!

Weekend Warriors

De muzikale knutselkoningen. Geef ze een rol plakband en een pritstift, pleur alle muziek op tafel en de Weekend Warriors weten er wel raad mee. Ze trekken ten strijde met een eclectische en prettig gestoorde show tjokvol hits, gestript en geknipt tot een razendsnelle aaneenschakeling van meezing-, luchtgitaar-en andere geluksmomentjes.

Club Zerooos met Ch!pz en Jody Bernal

Alle hits van de Zero’s komen voorbij, maaaaaaaar de kersen op de taart worden verzorgd door Ch!pz en door Jody Bernal. De afsluiting van Loco Royale 2019 gaat bij voorbaat als legendarisch de geschiedenisboekjes in… Jody bewijst na zijn abusievelijke overlijden tijdens een optreden in Maaskantje, net om de hoek bij Paaspop, dat er leven na de dood is. Zijn samenwerking voor ‘La Colegiala’ met The Boy Next Door & Fresh Coast uit 2017 tikt inmiddels 7,3 miljoen views op YouTube aan en 17 miljoen streams op Spotify. Jody is back. Que si!

Tickets

Reguliere Tickets verkrijgbaar via www.paaspop.nl/tickets.

Prijzen (exclusief servicekosten):

* Vrijdag € 59,-

* Zaterdag € 69,-

* Zondag € 69,-

* Combi zaterdag + zondag € 109,-

* Combi 3 dagen € 129,-

* Camping € 25,-

* Young & Free 3 dagen € 85,-

* Young & Free 3 dagen + camping € 95,-

Ook verkrijgbaar: pendelbustickets, camper/caravantickets, Paradise City resort accomodaties, vriendenarea’s. Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website.