De toonaangevende Amsterdamse festivalorganisatie Audio Obscura kondigt vandaag hun samenwerking aan met Vujaday Music Festival in Barbados, waar ze op zaterdag 6 april een stage zullen hosten. Gedurende vijf dagen (3-7 april) vindt op locaties verspreid over het eiland Barbados een scala aan events plaats, zowel overdag gehouden als in de nacht. Deze events worden gehouden op de stranden en op andere bijzondere plekken op het eiland.

De prachtige oostkust van Barbados, waar Audio Obscura hun podium zal hosten, heeft adembenemende stranden waar bananen- en kokosbomen in contrast staan met indrukwekkende rotsformaties en grote Atlantische golven. Ook de locatie van de stage heeft eenzelfde allure zoals je van Audio Obscura kan verwachten. Verwacht een groot landhuis dat in 1965 door brand werd verwoest en sindsdien één is geworden met zijn omgeving met overwoekerende bomen en een bos van mahonie eromheen. De hoog gelegen ruïne, met een overweldigend uitzicht op de ruige Atlantische oceaan, zal dienen als krachtig decor voor de Audio Obscura stage. 

Zoals altijd trakteert Audio Obscura de festivalbezoekers op een eersteklas line-up, met als eerste aangekondigde namen het duo Bedouin en een DJ set van indie-dance crossover duo Bob Moses. In de komende maanden zullen meer A-list artiesten aangekondigd worden. Het festival kondigde eerder zelf al een reeks indrukwekkende namen aan als Sasha, Moodymann, Lee Burridge, OctaveOne en ook hier zullen er nog velen volgen. 

Early Bird tickets zijn nu nog te koop vanaf $199 via Vujaday Music Festival. Meer informatie over travel-packages kan hier teruggevonden worden. 

Audio Obscura staat erom bekend unieke feesten te geven op buitengewone locaties. Denk hierbij aan de fietstunnel onder het Rijksmuseum, het Centraal Station en het Concertgebouw. Ook staan zij erom bekend de meest beruchte afterparty’s van Amsterdam te organiseren in de Loft in de A’DAM Toren. Door het programmeren van populaire namen in de scene, zijn ze snel uitgegroeid tot een van de belangrijkste festivalorganisaties in Europa. Het hosten van een stage tijdens Vujaday Music Festival op de bijzondere locatie op Barbados is een mooie toevoeging aan hun trackrecord.