Oliver Heldens heeft zijn langverwachte terugkeer naar zijn geboortestad aangekondigd, waar hij maar liefst 2 shows zal geven. Voor het eerst in 4 jaar staat de Nederlandse DJ/producer in Rotterdam met een 18+ show op 12 april en een all-ages shows op 13 april, met Maassilo als dé plek waar het allemaal gaat gebeuren. De voorverkoop start op 15 februari vanaf 10.00 via rotown.nl/oliverheldens and ticketmaster.nl.

Sinds zijn doorbraak met ‘Gecko’ in 2015 heeft Heldens non-stop getourd en heeft hij meer dan 650 shows wereldwijd op zijn naam staan. Heldens brengt zijn onderscheidende sound naar meer dan 2.5 miljoen fans, met optredens op ’s werelds grootste festivals zoals Coachella, Lollapalooza, Tomorrowland, EDC, Ultra en meer. De Rotterdamse shows volgen snel na zijn 20-daagse ‘Heldeep 5’ tour, die onder andere plaatsvindt in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en eindigt tijdens Miami Music Week.

“Ik ben zo blij dat ik eindelijk de kans krijg om in mijn eigen stad te staan. Rotterdam is waar het allemaal begon en ik kijk uit naar een paar nostalgische avonden, omringd door familie en vrienden. Voor een Nederlands publiek staan blijft toch het meest bijzonder, daar kan niks tegenop!‘’, zegt Heldens.

Er zijn veel DJ’s die succesvol zijn, maar er zijn er weinig die een standbeeld krijgen om deze prestaties te vereeuwigen. Dankzij SLAM!, die in opdracht van de luisteraars een Oliver Heldens standbeeld hebben gemaakt, wordt dit voor Heldens werkelijkheid. De onthulling van het standbeeld vindt plaats in Krimpen aan den Ijssel op 10 april.

Naast dat Heldens een van ’s werelds favoriete house dj’s is en op nummer 9 eindigde in de 2018 DJ Mag Top 100, tekende hij ook onlangs bij RCA Records – een van Sony Music’s belangrijkste labels. Al weerhield het nieuwe label hem niet van het werken aan zijn eigen “Heldeep Records”, waar hij dit jaar het 5-jarige bestaan van viert. In slechts een paar jaar tijd is Heldeep uitgegroeid tot een volwaardig label, met gerespecteerde mainstage-acts als ALOK, Chocolate Puma, & Dada Life. Daarnaast host Heldeep ook podia op toonaangevende festivals als Tomorrowland, Electric Forest, Spring Awakening Music Festival en South West Four.

OLIVER HELDENS PRESENTS: HELDEEP 5
18+ Show
Vrijdag 12 april 2019, Maassilo, Rotterdam
Begint om 23:00 | Prijs: €35 (incl. servicekosten)

All Ages
Zaterdag 13 april 2019, Maassilo, Rotterdam
Begint om 14:00| Prijs: €30 (incl. servicekosten) / Meet & Greet Package €61,60 (incl. servicekosten)

Meer informatie over deze show: rotown.nl/oliverheldens
Special guests worden later aangekondigd.
De voorverkoop start op 15 februari om 10:00 uur via rotown.nl/oliverheldens en ticketmaster.nl

Facebook events:
18+ https://www.facebook.com/events/312116045975023
All Ages https://www.facebook.com/events/284172385590669/