Audio Obscura kondigt weer twee zeer speciale events aan, deze keer tijdens Koningsdag- en nacht. Wanneer de stad oranje kleurt zal Audio Obscura de verjaardag van onze Koning vieren met twee nachten in temp. Amsterdam. Voor deze gelegenheid gaat de Amsterdamse  evenementen organisatie een samenwerking aan met Joris Voorn’s Spectrum en het Zwitserse duo Adriatique.

Beide events vinden plaats in de tijdelijke club temp. Amsterdam, het voormalige gemeentekantoor dat is omgebouwd tot club vlakbij het Olympisch Stadion. Eerder al vond hier Audio Obscura’s NYE event plaats. 

Op Koningsnacht brengt Joris Voorn zijn Spectrum-concept naar het verlaten kantoorpand, waarbij hij een speciale 7 uur durende set ten gehore zal brengen. Iedereen die dit al eens heeft mogen ervaren, weet hoe bijzonder dit gaat zijn. In navolging van eerdere Audio Obscura edities waarbij hij draaide in adembenemende locaties zoals het Concertgebouw, het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Centraal Station, is dit het nieuwste hoofdstuk in hun veelgeprezen samenwerking.

Op Koningsdag gaat Adriatique opnieuw een samenwerking aan met Audio Obscura, nadat zij vorig jaar de eerste elektronische dance act waren die in het Centraal Station te bewonderen waren. Maar ook in de door Audio Obscura zo geliefde Loft in de A’DAM Toren, was het Zwitserse duo al eens te zien. Op Koningsdag draaien ze een speciale all nighter. 

Met Audio Obscura’s eerdere events in locaties zoals de fietspassage onder het Rijksmuseum, de Loft in de A’DAM Toren, het Amsterdam Centraal Station en het Muziekgebouw aan ‘t IJ, allen met veel lof ontvangen, worden dit ook zeker weer twee events not to be missed.

Event: Audio Obscura x Spectrum (Koningsnacht) 
Line up: Joris Voorn (all night long) 
Datum: 26 april, 2019
Tijd: 22:00 – 05:00 
Locatie: temp. Amsterdam
Kaartverkoop: kaartverkoop start woensdag 20 februari via deze link 

Event: Audio Obscura x Adriatique (Koningsnacht) 
Line up: Adriatique (all night long)  
Datum: 27 april, 2019
Tijd: 22:00 – 05:00 
Locatie: temp. Amsterdam
Kaartverkoop: kaartverkoop start woensdag 20 februari via deze link