Headliners Tale Of Us, Ben Klock, Kölsch, Pan-Pot en vele anderen bezorgen zevende editie SWF grootse line-up.

Met headliners als Tale Of Us, Ben Klock, Kölsch, Pan-Pot boekt SWF dit jaar een diverse mix van melodische deephouse tot no-nonse techno. Met deze muzikaal brede line-up zet de organisatie haar trend door om voor iedere smaak een passende artiest te vinden. Het festival verhuist dit jaar van Blijburg naar het in Amsterdam gelegen Havenpark. Dit terrein heeft zich tijdens ADE bewezen als grootschalige feestlocatie.

Melodische techno & house
Hij levert sinds dag één. Mede hierom is Hot Since 82 is één van de vaste headliners van STRAF_WERK. Deze gedeelde energie werd in 2017 bestempeld door een succesvolle samenwerking met zijn label Hot Creations. De Deen Kölsch kan eveneens worden genoemd onder de noemer succesvolle samenwerkingen. Kölsch wordt mondiaal gezien als grensverleggend producer die het genre techno omvormt tot een melodisch en emotioneel geheel.
Ook uit deze hoek: Pan-Pot. Samen touren ze al ruim een decennia de wereld over. Het Duitse duo brak in 2007 door met hun debuutalbum Pan-O-Rama en hebben sindsdien hun positie als headliners keer op keer waargemaakt.  

Verrassende & meeslepende sets
Tale of Us ligt qua sound dieper dan bovengenoemden. De twee ontmoette elkaar in Milaan, en nemen sindsdien de schoonheid en passie van de Italiaanse bodem mee in al hun sets. Samen runnen ze het label Life & Death. Deze zomer spelen Frank Wiedemann, helft van Âme live, en Mathew Jonson welgeteld één show in Nederland: op SWF 2019. Adriatique en Recondite live sluiten aan in dit rijtje van diepe en meeslepende sets.

Talent van eigen bodem
De visie van STRAF_WERK waarin talent van eigen bodem naast grote artiesten worden geboekt is terug te zien op SWF 2019. De helft van de volledige line-up bestaat uit Nederlandse acts. Waaronder ANOTR, Luuk van Dijk, Prunk,Toman B2B Jesse Maas, VNTM live en Chris Stussy.

Datum: 17 augustus 2019
Tijd: 12:00 – 23:00
Locatie: Havenpark Amsterdam
Tickets: De kaartverkoop start op 26 februari via http://strafwerk.sollidd.com/swf-2019

Line-up:
Adriatique
Ben Klock
Frank Wiedemann [Âme live] B2B Mathew Jonson [live]
Hot Since 82
Kölsch
Len Faki
Pan-Pot
Recondite [live]
Tale Of Us
The Martinez Brothers
ANOTR
Chris Stussy
East End Dubs
FJAAK [live]
Haeken
Julien Simmons
Lewski
Luna Ludmila
Luuk van Dijk
Magit Cacoon
Pablo Discobar Soundsystem
Paula Tape
Philou Louzolo
Prunk
Samuel Deep
The Willers Brothers
Toman B2B Jesse Maas
Van Anh
VNTM [live]