Zojuist heeft organisator Matrixx de volledige programmering van het populaire festival Emporium bekend gemaakt. Met headliners variërend van wereldsterren als Afrojack en Oliver Heldens, maar ook de grootheden van de Nederlandstalige urban als Lil Kleine, Bizzey, Boef en Josylvio, tot de helden van de hardstyle Gunz for Hire en Wildstylez heeft Emporium één van de meeste diverse festival line-ups van de zomer geprogrammeerd.

Emporium is van oudsher al een divers geprogrammeerd festival, dat zich niet enkel richt op één muziekstroming of genre, maar zich in de breedte van de hedendaagse muziek profileert. Waar het festival voorheen nog het beste omschreven kon worden als dancefestival, is het tegenwoordig veel meer dan dat. Naast diverse niet-dance stromingen zoals de urban rappers of het ‘guilty pleasure’ feestcafé, is het festival ook steeds meer om de beleving gaan draaien. Zo spin je rondjes in één van de kermisattracties, of geniet je van een gevarieerd voedselaanbod bij de vele foodtrucks die verspreid over het terrein te vinden zijn.

Maar dansen op lekkere muziek blíjft natuurlijk het belangrijkste op een zomers festival, óók bij Emporium. Op de in totaal 8 stages komen op 25 mei aanstaande meer dan 100 acts samen.
Het festival kenmerkt zich naast de diverse programmering ook door het jaarlijks wisselende thema, waardoor het evenement de bezoeker ieder jaar opnieuw weet te verrassen. Waan je dit jaar in een heuse dierentuin, met een dolfijnenshow op het strand waar de lekkerste deep & future house gedraaid wordt; of ontdek de onderwater wereld in het Aquarium, terwijl de vetste urban en cross-over acts daar hun show opvoeren. Of ga mee door het Safari park, waar de hardstyle dj’s op de loer liggen. Maar de mooiste dieren vind je uiteraard bij de mainstage, waar bij dit thema’s de prachtige vogels uit ons dierenrijk centraal staan. De absolute publiekstrekkers daar zijn DJ’s Afrojack en Oliver Heldens, maar ook Nicky Romero en Kris Kross Amsterdam hoor je tegenwoordig dagelijks op de radio langskomen en verdienen dus een prominente plek op Emporium!

De volledige line-up van Emporium – The Zoo vind je hieronder en op www.Emporium.nl. De kaartverkoop van Emporium gaat ook dit jaar harder dan voorgaande jaren, waardoor de organisatie verwacht voor aanvang van het evenement uitverkocht te zullen zijn! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Full Line-up Emporium The Zoo:

Birds’ Paradise – Mainstage

Afrojack

Oliver Heldens

Nicky Romero

Kris Kross Amsterdam

Tony Junior

Julian Jordan

La Fuente

LVNDSCAPE

5$ Shake

Host: Marboo

Aquarium – Cross Over

LIVE:

Lil Kleine

Bizzey

Boef

Josylvio

Famke Louise

DJ:

The Partysquad

Dyna

Afro Bros

Yung Felix

The Boy Next Door

Puinhoop Kollektiv

Puri

Sugarush

Host: MC May

Safari – Hardstyle Mainstage

Gunz for Hire

Wildstylez & Sound Rush

Coone

Sub Zero Project – The Contagion

B-Front & Myst

Noisecontrollers

Bass Modulators

Psyko Punkz

Devin Wild

Rebourne

Ecstatic

Primeshock

Host: Villain

Jungle Fever – Urban

LIVE:

Frenna

Jonna Fraser

Snelle

DJ’s:

Freddy Moreira

Johnny 500

$hirak

Irwan

Abstract

Team Rush Hour

Team Encore

Onderkoffer

Andr3zz

Polar Madness – RAW Hardstyle

Adaro

Hard Driver

Digital Punk

Delete & Regain

Act of Rage

Rejecta – live

Rooler – live

Clockartz & Chris One

Malice – live

Degos & Re-done

Requiem

Mind Dimension & The Purge

JNXD

Host: Da Syndrome

Dolphinarium – Deep & Future House

Chocolate Puma

Roog

Gregor Salto

Mr. Belt & Wezol

Billy the Kit

Curbi

Deepend

Trobi

Dante Klein

Magnificence

Kim Kaey

Host: MC Roga

Pandorium – Freestyle & Hardcore

Partyraiser

Dr. Peacock

Paul Elstak

Charly Lownoise

Tha Playah

Mental Theo & Zany

Mark with a K

Evil Activities & Endymion (millennium set)

The Darkraver

Dr. Rude

Daani

Jones

Host: Alee

Kinderboerderij – Guilty Pleasures

Gebroeders Ko

Het Feestteam

Partyfriex

Zanger Kafke

Sjieke Bazen

Feestnation

Dj Jantje

Team TNT

Altijd Larstig & Rob Gas D’rop

Dj Ronnie

Flabbergasted

J-Flava