Samenkomst van stijlen op Green Garden Festival

Een verbond van het Haagse nachtleven op het Malieveld

Deze zomer maakt Den Haag kennis met het gloednieuwe stadsfestival Green Garden Festival. De eerste editie vindt op zaterdag 24 augustus plaats op het Malieveld. Het festival is een initiatief van diverse bevriende organisaties uit het Haagse nachtleven. 

Het Malieveld kent een lange geschiedenis, met legendarische optredens van onder andere The Rolling Stones, Bruce Springsteen en Coldplay. Met de eerste editie van Green Garden Festival wordt voortgebouwd op de rijke muziekhistorie van de hofstad.

Green Garden is een initiatief van Poppodium het Paard, Vunzige Deuntjes en LITT Events i.s.m. beachclubs Whoosah en Indigo.

“Green Garden is een heel divers festival met een aantal bekende partijen die ieder hun eigen sound en doelgroep vertegenwoordigen”, aldus ”Bas de Wit van poppodium Paard”. “De bedoeling is dat we op één dag het hele nachtleven van Den Haag samenbrengen op het Malieveld.” Het muzikale programma weerspiegelt dan ook wat er bij de betrokken feesten en strandclubs te horen is. Voor de bezoekers van deze locaties komen verschillende genres als hiphop, R&B, techno, house, disco, Afropop en ook live popmuziek aan bod en worden grote namen afgewisseld met lokaal talent. 

Binnenkort wordt de volledige line-up van het festival bekendgemaakt. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag pre-registreren voor een ticket via de website www.greengardenfestival.nl. De reguliere kaartverkoop begint op maandag 11 maart.

Green Garden Festival

Datum: 24 augustus

Tijd: 12:00 – 23:00 uur
Locatie: Het Malieveld, Den Haag

Tickets
Pre-registratie tickets: €22,50,-

Super early: €27,50,-

Early: €29,50,-

Regular: €32,50,-

Late: €35,-

Final: €39,-

Eerste namen:

Gallowstreet
David Funk
Jonna Fraser met band
FS Green
Amartey met Recraft band
Elias Mazian
Hato
Versano
Steven van Lummel