Famke Louise zal net als vorig jaar te zien zijn op SLAM! Koningsdag. De Youtube film van haar optreden zorgde vorig jaar binnen 1 week voor meer dan 1 miljoen views. Naast Famke zullen onder andere ook Mulah B, JAYH, Tabitha, Yung Felix en GLOWINTHEDARK te zien zijn op de Vunzige Deuntjes Stage. De line up wordt compleet gemaakt met IRWAN, ABSTRACT, Devarsity, Miguell Kaidel, Dieux Pere, Ballantine en het Vunzige Deuntjes Soundsystem. Host van de Stage is Taylor.

De Vunzige Deuntjes Stage is nieuw dit jaar bij SLAM! Koningsdag. Vunzige Deuntjes zorgt in heel Nederland voor uitverkochte zalen en het is dus heel bijzonder dat ze op 27 april naar Alkmaar komen.

De kaartverkoop van SLAM! Koningsdag is 1 februari gestart, de (Super) Early Birds zijn reeds uitverkocht. Reguliere kaarten kosten slechts € 22,50 en zijn te koop via www.slamkoningsdag.nl.  Hier vind je ook alle festival info. SLAM! Koningsdag is ieder jaar volledig uitverkocht, dus wacht niet te lang en bestel vandaag nog jouw tickets!

Eerder maakte de organisatie al bekend dat Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan de mainstage zullen betreden op 27 april. De komende weken zal de line up nog verder worden aangevuld!

SLAM! Koningsdag

Datum: Zaterdag 27 april 2019
Locatie: P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar
Tijd: 12:00 – 22:00 uur

Terrein open: 11.30 uur
Leeftijd: 16 +

Met optredens van onder andere:

Mainstage:

Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan en meer

Vunzige Deuntjes Stage:

Famke Louise, Mula B, JAYH, Tabitha, Yung Felix, GLOWINTHEDARK (hiphop set)

Vunzige Deuntjes Soundsystem, IRWAN, ABSTRACT, Devarsity, Miguell Kaidel, Dieux Pere Ballantine

Kaartverkoop is gestart:
Super Early Bird         € 17,50  UITVERKOCHT

Early Bird                   € 18,50  UITVERKOCHT

Regulier                      € 22,50

Late Bird                     € 27,50 (vanaf 20 april)

(alle prijzen plus € 2,50 servicekosten)

Kaartverkoop en informatie van www.slamkoningsdag.nl