Guilty Pleasure’s 5-jarig jubileum: dit jaar niet één, maar twee dagen feest!

Met o.a. Danny de Munk, Vengaboys, Kriss Kross Amsterdam, Partysquad, Def Rhymz, Darkraver, Benny Rodrigues, Dave Roelvink, Yes-R, DJ Irwan, Marco V en DJ Jean

Zaterdag 27 en zondag 28 juli is de Gaasperplas hét kuuroord om al jouw gêne te laten varen, tijdens het verjaardagsfeest van Guilty Pleasure Festival! Dit 5-jarig jubileum kleurt zes stages met alles wat je feesthart lief is. Pure nostalgie, Amsterdamse gezelligheid, creativiteit en gekkigheid komen samen in een line-up die jouw weekend laat schitteren als nooit tevoren.

Dit jaar niet één dag, maar een heel weekend vol gekkigheid! Guilty Pleasure viert haar 5-jarig jubileum met een knaller van een festival. Verwacht zes stages met een verrassend programma vol creativiteit en euforie. En dit alles – zoals het festival betaamt – gehuld in exotisch jasje met dierenprint. Speel 80’s Arcade, blèr de Disney Karaoke aan gort , win de Silent Disco Battle en glij door in de Thunderfoam Schuimparty. En de kers op de taart? Daar is ook aan gedacht: Kriss Kross Amsterdam sluit de mainstage af – net zoals bij de eerste editie in 2015 – met een speciale guilty pleasures set.

Guilty Pleasure’s bucketlist line-up

Als echte pioneer introduceerde Danny de Munk in 2018 het muziekgenre Nederdance, nu steelt hij de show met zijn nieuwe singles Toch ff Lekker zo en ‘N Gouwe Ouwe. De Vengaboys are back in town en Marco V trekt alle Trance Classics uit de platenkast, terwijl Benny Rodrigues en DJ Jean legendarische klassiekers tot leven brengen uit de tijden van clubs iT en Roxy. Met een line-up waarin geen dag hetzelfde is, passeren ook 2 Brothers on the 4th Floor, T-Spoon en Alice DJ de revue. Kennen jullie deze nog? 1-0-0-1 nights, Arabian nights. It’s a journey, of a lifetime. Het is één grote feestreis, als je kijkt naar de line-up. Je spot Ch!pz, Def Rhymz, Dries en Dave Roelvink, Yes-R, Donnie en de Partysquad, maar ook DJ Irwan, Ben Liebrand en Trafassi met hun Wasmasjien. De echte sfeermakers zijn alom vertegenwoordigd tijdens Guilty Pleasure. The Darkraver zet de boel op stelten en de Tante Joke Karaoke Band zingt live – of met jou – al je favoriete karaoke hits. Rave van Fortuin brengt zelfs elk kwartier een gloednieuw feest, deze energieke raddraaiers trekken je moeiteloos mee in hun muzikale achtbaan. Ja, je snapt het al: ook Stef Ekkel – bekend van Liever te dik in de kist (dan een feestje gemist) – zal dit weekend niet ontbreken.

Amsterdamse gezelligheid

Volledig in extase, heb je soms een momentje dat het effe niet meer gaat (psst.. Re-Play is ook van de partij). Plof neer in The Pleasure Boys Chill-Out, speel een potje Nintendo en laat je voeren door Cees de Schlager. Voor je het weet, ben jij weer klaar om te gaan. Top! Want er is nóg meer. Tante Roosje – de stamkroeg van het Rembrandtplein – host Het Smartlappencafé, de Reguliersdwars komt naar je toe met Nyx op donderdag, je kan terug in de tijd met de toppers van Terug naar Toen en Vroegàh en helemaal uit je discobol bij Disco Train. Tip: vibe tussendoor met cocktail in je hand op Pleasure Island. Heb je DJ ambitie, maar geen kwaliteiten? Mooi, Club Godverdomme wil je hebben. En mocht iemand dan een nummertje aanvragen, stuur ‘m naar de Primo Spotify Disco om daar het feest te maken. Doe alsjeblieft niet normaal, je bent gek genoeg. Alles kan en alles mag op Guilty Pleasure Festival.

De Guilty Pleasure Festival Weekender vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 juli van 13.00 tot 23.00 uur, met de Gaasperplas in Amsterdam als locatie. Beide dagen hebben hun eigen programmering. Tickets koop je per dag, of voor het hele weekend. Meer info en tickets zijn te vinden op www.guiltypleasurefestival.nl