Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2019 is het al raven wat de klok slaat op de Transfo site in Zwevegem. Voltage Festival viert er zijn 5e verjaardag met een line-up om ù tegen te zeggen. Met onder meer Ben Klock, FJAAK, Oscar Mulero en Rebekah op de affiche, belooft het de grootste editie ooit te worden.

Staat raven op een oude, verlaten, industriële elektriciteitscentrale op jouw bucketlist? Dan is Voltage Festival in Zwevegem op 10 en 11 augustus de place to be voor jou! Na vier daverende edities is Voltage Festival niet meer weg te denken uit de (inter)nationale elektronische underground scene. In 2018 braken ze alle persoonlijke records met maar liefst 53 artiesten op de affiche en 6000 bezoekers. Voor hun houten jubileum doen ze er nog een schepje bovenop, de organisatie wist namelijk enkele van de grootste techno kleppers ter wereld te strikken.

Aan het hoofd van de affiche prijkt niemand minder dan ‘Klockworks’labelbaas en ‘Berghain-resident’, Ben Klock. Deze techno-goeroe is een van de meest gevraagde producers aller tijden. Zijn loeiharde techno sound wordt ondersteund door de ruwe en harde stijl van Dax J. De labeleigenaar van het gerenommeerde ‘Monnom Black’ ontwikkelde een unieke sound die 200% zal gesmaakt worden bij de Voltage Festival-fans. Meer techno tunes worden voorzien door alias-man en ‘TERNESC’ labelbaas, Jamie Roberts, meer bekend als (onder andere) Blawan.

Op de line-up zien we niet minder dan 8 live sets gepland. Gebracht door het befaamde Berlijnse duo FJAAK, het Engelse, vrouwelijke geweld Rebekah, het duo Cassegrain, de Italiaanse ambient-lover Luigi Tozzi, de mysterieuze Cleric, het gerespecteerde duo Orphx, de Belgische labeloprichter van ‘SIWEI Recording’, SIWEI én een van de beste Belgische techno exportproducten, Linear Straight.

De affiche wordt verder aangevuld met prominente figuren uit de techno scene, zoals de Fransman I Hate Models, de Spaanse labelbaas van ‘PoleGroup’, Oscar Mulero, de Italiaanse producer Lucy, de oprichter van ‘Rave or Die’, Umwelt, het opkomend Duits talent Fadi Mohem, oprichter van ‘Taapion Records’, Shlømo, de Duitse producer Thomas P. Heckmann, de vrouwelijke ‘Jasna1’-resident DJ, VTSS, de toonaangevende Japanse producer Wata Igarashi, de Libanese Nur Jaber, het Franse opkomend talent Hadone en labeleigenaar van ‘OAKS imprint’, Cadency aka Hector Oaks.

Zoals elk jaar is er op Voltage Festival plaats voor nationaal én lokaal talent, zoals onze nationale techno trots, Border One. Onder meer Kozzmozz-residents Spacid en Kr!z, Voltage Festival-oprichter Parallel Circuit, Rimbu-oprichter Twan, Stygian’s River-oprichter Takkar, Kompass-oprichter Massimo Mephisto mogen hun mixtalent tentoonstellen op 10 en 11 augustus.

We mogen dan misschien geen glazen bol hebben, maar 1 ding kunnen we alvast voorspellen: op 10 en 11 augustus gaan we met z’n allen BIKKELHARD RAVEN!VOLLEDIGE LINE-UP:

Gewaagde techno-only bookings, met een duizelingwekkend resultaat. Technoheads, begin alvast te watertanden. Onderstaande artiesten, in alfabetische volgorde, blazen op 10 & 11 augustus de Transfo site weer tot leven. 

Ben Klock
Blawan
Border One 
Cadency aka Hector Oaks
Cassegrain (live)
Cleric (live)
Dax J
Fadi Mohem
Fjaak (live)
Hadone
I Hate Models
Kr!z
Lucy
Luigi Tozzi (live)
Nur Jaber
Orphx (live)
Oscar Mulero
Phara
Rebekah (live)
Shlømo
Thomas P. Heckmann
Twan
Umwelt
VTSS
Wata Igarashi

Altinbas
Atis
Gaal
Haisem
HESH
Initiate Shamans (hybrid)
J. Kops
Kafim
Linear Straight (live)
Lunar Convoy
Massimo Mephisto
Neila
Parallel Circuit
Parfait
Renaat
SIWEI (live)
Spacid
Takkar & Ophion
Trixy

STAGEHOSTS:

Zaterdag:
Kozzmozz
Possession
Ohm x Initiate

Zondag:
Rimbu
Deep In House
Stygian’s River

TICKETS:

Dagticket zaterdag: €55
Dagticket zondag: €55
Combi ticket: €89

Tickets online verkrijgbaar via: www.voltagefestival.com

DEUREN:

Zaterdag: 12h00 – 01h00

Zondag: 12h00 – 00h00

PRAKTISCH:

Transfo
Blokellestraat 113b,
8550 Zwevegem

MEER INFO:

www.voltagefestival.com

www.facebook.com/voltagefestival

www.instagram.com/voltage.festival