Met 200 artiesten verdeeld over 8 stages, onderscheidt het 3-daagse muzikale pretpark ‘City of Dance’ zich in 2019 als hét dancefestival van Zuidwest-Nederland. City of Dance vindt plaats van 19 t/m 21 juli 2019 op het festivalterrein Oude Veerseweg, Middelburg. Het programma is dit jaar breder dan ooit met namen als BIZZEY, JAY HARDWAY, FRENNA, FREQUENCERZ, TONY JUNIOR en SNOLLEBOLLEKES. Zo wordt ieder muziekgenre vertegenwoordigd en is er veel aandacht voor kunst en cultuur. De festivalbezoeker zal zich dit jaar wanen in een compleet verzorgde minivakantie aan de Zeeuwse Costa.

HET DANCEFESTIVAL VAN ZUIDWEST NEDERLAND

City of Dance beantwoordt de vraag naar een volwaardig festival in het Zuidwesten van Nederland. Waar de ene bezoeker het hart kan ophalen tijdens de stomende hiphop, twerk, trap en housebeats van Bizzey, stampt de ander met hart en ziel de voeten in de grond tijdens een van de fenomenale sets van Frequencerz en Rebellion. Voor wat oer-Hollandse gezelligheid is een bezoekje aan Theatro een ware verademing. Voor de bezoekers die zelf een knap staaltje energie door de microfoon willen knallen is er karaoke in Sing-a-long-Shower!

Door de focus te leggen op een divers aanbod spreekt City of Dance een brede doelgroep aan en biedt het voor ieder wat wils. Voor een onvergetelijke sfeer moedigt de organisatie de bezoekers wederom aan om te komen stralen in prachtige outfits.

BREDE PROGRAMMERING

De organisatie ziet een stijgende vraag naar kunst en cultuur onder festivalbezoekers uit de regio. Tijdens het festival kan de bezoeker naast het favoriete muziekgenre daarom genieten van een ruim cultureel aanbod. Denk hierbij aan extravagant straattheater, bijzondere ervaringen in de Garden of Senses en “Big showtime” bij Theatro. 

Het neerzetten van een saamhorige sfeer onder deze brede doelgroep weet de organisatie organisch te doen. De bezoekers gaan iedere dag samen op ontdekkingsreis tussen de vele activiteiten die het festival te bieden heeft. Na een ontspannen chill-out bij de Shishalounge of in een mobiele bioscoop is er een ruim aanbod aan horeca waar de bezoekers weer kunnen opladen met luxe burgers, heerlijke ijsjes en een zonnig BBQ-aanbod. 

LINE UP
Met een breed scala aan muziekgenres verrast het festival met de beste Nederlandse en Internationale artiesten.

Een greep uit de line up:

FRENNA (live), JAY HARDWAY, BIZZEY (live), FREQUENCERZ, PARTYRAISER, DEETOX, TONY JUNIOR, SNOLLEBOLLEKES, JEBROER (live), PIG&DAN, RAMON TAPIA, STUK, FREDDY MOREIRA, BENNY RODRIGUES, JOSYLVIO (live), 2 BROTHERS ON THE 4th FLOOR, DEF RHYMZ, TRAFASSI, WIPNEUS & PIM, LA FUENTE en ROBERTO CAPUANO.

TICKETS

City of Dance onderscheidt zich naast de locatie en het brede aanbod ook in de voordelige ticketprijzen. Zo begint de kaartverkoop voor dagjesmensen al vanaf €24,50 (regular sunday ticketprijs) en kun je een heel weekend genieten van muziek, entertainment en dans vanaf €47,50 (regular weekend ticketprijs).

Tickets zijn online te bestellen via http://www.cityofdancefestival.nl/tickets/

of via de ticket App “TICKETS” op https://www.facebook.com/cityofdancefestival/?fref=ts

Ook zijn de tickets verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland.

Alle informatie m.b.t. de prijzen, openingstijden en soorten tickets is te vinden op:  www.cityofdancefestival.nl/tickets/

Kom helemaal in de stemming voor City of Dance festival tijdens Free Friday. En jawel, je leest het goed, geen ticket nodig, geen leeftijdgrens, maar wel een hoop gezelligheid voor jong en oud! Dit jaar trappen wij het weekend af met niemand minder dan Supergaande, Yung Felix, BIGGI, Isabel Provoost en nog vele anderen! Naast de beste live-acts kan je ook genieten van het heerlijke eten van de Foodtrucks, gek doen bij de Silent Disco en je talenten vertonen bij de Theatro Talent Stage. Zeg nou zelf, hier moet je toch gewoon bij zijn?!