Van samenwerkingen met zijn label Knee Deep In Sound tot machtige shows op het festival, Hot Since 82 en STRAF_WERK zijn altijd perfect hand in hand gegaan. Het is daarom hoog tijd dat ze de Brit meenemen naar De Marktkantine voor de leukste, Nederlandse feestdag van het jaar. De charismatische Boris Werner is een leidend figuur in de house scene. De Amsterdammer heeft meer dan 15 jaar aan ervaring achter de rug maar blijft voor altijd jong van hart. Boris mixt zonder moeite alle soorten house muziek en brengt dit met zijn typische, toegewijde houding en vrolijke karakter over op het publiek.

Intrigerende synths, rollende drums en een groovy, minimalistische touch. Deze kenmerken zorgen voor een naadloze samenhang tussen Joren Edwards, Jesse Maas en Julien Simmons op deze line-up. Joren bewees begin februari al zijn talent op STRAF_WERK – De Marktkantine, waar hij een geweldige set draaide op de No Art stage. Jesse, lid van de PIV familie, en Julian, een bekend gezicht in de Amsterdamse club-scene, zijn namen om niet te missen.

Luna Ludmila neemt je op een hypnotiserende trip door minimal en house, diepe baslijnen en grooves. Met haar complexe ritmes weet de vurige roodharige haar publiek als geen ander mee te krijgen. Dit weet Max Morel eveneens met zijn diepe, meeslepende melodieën die je laten wegglijden in de muziek.

Pascal Benjamin zet grote stappen met een groot aantal optredens en goed ontvangen releases. Zo maakt hij sinds 2018 deel uit van het Nederlandse label SlapFunk Records waar hij recent de plaat RJG uitbracht onder zijn alias met SlapFunk labelbaas Samuel DeepIngi Visions‘. Oók uit de SlapFunk hoek: Sanja. Het recept voor haar kleurrijke sound bestaat uit house, breaks, minimal, garage en een vleugje techno.

— TICKETS —

Tickets voor STRAF_WERK De Koningsdag After zijn verkrijgbaar via:

strafwerk.sollidd.com/strafwerk-koningsdag

— INFO —

Datum: 27 april 2019

Openingstijden: 20:00 – 05:00

Locatie: De Marktkantine, Amsterdam

Leeftijd: 18+