Zet zaterdag 6 april in je agenda want het is tijd voor de Wasteland Beastly editie! Het belooft een spectaculaire nacht vol internationaal entertainment, muziek, mode, kunst en verleiding te worden, iets waar Wasteland nu al meer dan 20 jaar nummer 1 in is. Wasteland staat immers niet voor niets bekend als ‘The Wildest Party on Earth’.  

Voor de Beastly editie werkt Wasteland samen met de fantastische modeontwerper Jivomir Domoustchiev welke een spectaculaire show zal geven. De Brits-Bulgaarse designer staat bekend om zijn fantasie-inducerende PVC – ontwerpen die normaliteit uitdagen en zelfexpressie pionieren. Ze hebben het alchemistische vermogen om de drager te transformeren in een verhoogde versie van zichzelf. Jivomir’s door moderne architectuur, auto ontwerpen en beeldhouwkunst geïnspireerde creaties worden gedragen door o.a. Nicki Minaj, Elle Fanning, Christina Aguilera, Lara Stone en vele anderen.  

Ook iets om naar uit te kijken is de openingshow van modeontwerper Dennis Diem. Hij benadert mode als een oefening in vakmanschap, zo wordt zijn handgemaakte kleding altijd vervaardigd volgens traditionele methoden. Diem heeft bijvoorbeeld de originele korsetten van Marie Antoinette gedetailleerd onderzocht en vertaald naar zijn eigen ontwerpen. Zijn ​​fascinatie voor korsetten en schoenen met hoge hakken komt voort uit de manier waarop ze de vrouwelijke vorm veranderen en versterken. 

De Wasteland Beastly poster is gemaakt door Domen / Van de Velde. Dit Belgische artistieke duo werkt sinds 2010 samen en staan bekend om hun schoonheid op redactioneel en conceptueel vlak. Domen / Van de Velde werken voor verschillende internationale tijdschriften en modemerken met een duidelijke visie. Onder andere Vogue, Harpers Bazaar, Chanel, Louis Vuitton, L’officiel, Glamour, L’oreal en vele anderen.

Wasteland zou Wasteland niet zijn zonder haar spectaculaire shows, shockerende acts en verrassende artiesten zoals The House of Punk (ES), Suspension artiest Succuba Pegula & Friends (DE), The Vipers Squat, The Villbergs (SE) en vele anderen.    Er zijn maar liefst zes verschillende muziekstijlen te beluisteren in de Northsea Venue. Met alom bekende namen zoals Lucien Foort, Benny Rodrigues  Joost van Bellen, Funkerman, Lucien Foort, Clark Kent (DE), Soulvation, Dionysius, Green (DE), Ben Manson (FR), Alex Kaseta, Chriss Source (DE), Prisz, Killian Sawn, Diva Mayday en meer.

Een strikte dress code vormt een belangrijke basis voor de unieke sfeer op Wasteland zodat gelijkgestemden optimaal kunnen genieten van de ultieme beleving. Wasteland’s meedogenloze Doorbitches verwachten dan ook een breed scala aan creatieve, fantasierijke fetish outfits te zien. Voor de aankomende Beastly editie wordt een Dierlijke twist op prijs gesteld.

De laatste twee decennia blijft Wasteland haar publiek groots vermaken en streeft daarbij altijd naar verbetering. Elk feest heeft een ander thema om zo het beste uit de outfits, het decor, de shows en de partysfeer te halen. Het belooft een fantastische editie te worden!  

Voor meer informatie zie: www.wasteland.nl.