#thesoundoftomorrow – Pepsi MAX roept amateur DJ’s en producers op om mee te zoeken naar ‘The Sound of Tomorrow’. Om de tweejarige samenwerking met Tomorrowland te vieren, heeft het merk een spannende internationale competitie opgezet, die een unieke kans geeft aan het talent van morgen.

Om de deelnemers te helpen, werkt Pepsi MAX samen met de wereldberoemde Nederlandse DJ en producer, Fedde Le Grand, die een exclusieve masterclass geeft aan de 10 geselecteerde finalisten van ‘The Sound of Tomorrow’. Hierbij helpt hij met de finishing touch om de remixes perfect te maken.

Fedde Le Grand, wereldwijd geliefd om zijn energieke producties, neemt ook de exclusieve soundtrack voor de campagne op om zo potentiële deelnemers te inspireren. De winnaar van de competitie brengt uiteindelijk zijn eigen remixversie van de track uit.

De zoektocht bestaat uit vier fases:

  1. Een open oproep voor inzendingen in heel Europa voor DJ’s van alle niveaus. Potentiële deelnemers moeten hun beste remix voor 20 april inleveren via thesoundoftomorrow.com.
  2. Een 2-daagse masterclass met Fedde Le Grand voor de top 10 geselecteerden in Ibiza. Na de masterclass worden drie finalisten geselecteerd door een jury, deze finalisten nemen deel aan de publieke stemronde.
  3. Tijdens de publieke stemronde kiezen consumenten hun favoriete ‘The Sound of Tomorrow’, waarbij elke openbare stem een inzending is om tickets voor het festival te winnen!
  4. De zoektocht eindigt tijdens Tomorrowland waar de drie finalisten on stage hun set draaien voordat de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt. De winnende persoonlijke remix van de ‘The Sound of Tomorrow’-track van Fedde Le Grand wordt officieel gereleast door zijn platenmaatschappij Darklight Recordings.

Legendarische Nederlandse DJ en producer Fedde Le Grand: “Na mijn hele leven geïnvesteerd te hebben in muziek, heb ik veel veranderingen in de EDM-industrie gezien. Van één ding ben ik overtuigd, niemand had de ongelofelijke groei in populariteit van het genre kunnen voorspellen, wat uiteindelijk voor heel veel kansen heeft gezorgd. Toen ik Darklight Recordings oprichtte wilde ik niet alleen een platform zijn voor mijn eigen releases, maar ook voor ambitieuze artiesten die hun geluid wilden laten horen. Ik voelde me vereerd om gevraagd te worden door Tomorrowland en Pepsi MAX om hen te helpen met de voortdurende evolutie van de muziek en de zoektocht naar het vinden van ’The Sound of Tomorrow’. Ik kan niet wachten om te horen waar de deelnemers mee gaan komen!”

Mark Kirkham, Head of Marketing & Innovation PepsiCo West Europa Beverages: “Na het succes van vorig jaar zijn we verheugd om voort te bouwen op het Tomorrowland partnerschap en de rol van Pepsi MAX in de industrie te vergroten. Muziek heeft altijd in ons DNA gezeten en we zijn er trots opom een platform te creëren voor opkomende artiesten. Als één van de grootste festivals ter wereld, is Tomorrowland de perfecte partner om ons verder te helpen dit tot leven te brengen en muziekliefhebbers op een nieuwe manier met elkaar te verbinden.”

Muziek heeft altijd in het hart van Pepsi MAX gezeten en ‘The Sound of Tomorrow’ is de nieuwste in een lange lijst van muziekactivaties over de hele wereld. Van baanbrekende campagnes met wereldwijde bekende artiesten tot opkomend talent.

Tomorrowland is een in 2005 opgericht Belgisch festival en nu uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Elk jaar, in de laatste twee weekenden van juli, heeft het festival 400.000 bezoekers per weekend. Daarmee is Tomorrowland het grootste en snelst groeiende festival ter wereld.

Naast de zoektocht naar ‘The Sound of Tomorrow’, omvat de sponsoring van dit jaar ook digitale activaties en experiences voor, tijdens en na het festival.