Deze pasen feest je tot minimaal 07:00 uur tijdens Glow in the Dark

Aanstaande zaterdag zet Glow in the Dark de Maassilo weer op zijn kop met hun Easter Edition. De voetjes gaan tot minimaal 07:00 uur van de vloer met een closing special van Benny Rodrigues.

Glow in the Dark beloofd weer een waar spektakel te worden met drie zalen verdeeld in drie verschillende muziekstijlen: future house, house en techno. Elke zaal wordt omgetoverd tot een eigen wereld, met veel aankleding, black lights, CO2 en LED. Iedereen kan weer volop gebruik maken van de gratis glow in the dark verf om de gekste creaties te maken. Het evenement wordt op spetterende wijze afgesloten met een set van Benny Rodrigues die tot minimaal 07:00 uur in de ochtend zal draaien.

Tijdens deze Easter Edition zal de Londense Manni Dee zijn Glow in the Dark debuut maken in de techno area. Met eerdere sets in ’s werelds belangrijkste techno-trefpunten zoals Berghain en House of God is deze DJ een echte must-see.

DJ, producer en label eigenaar Franky Rizardo zal als één van de beste exportproducten van Nederland de house area, gehost door Give Soul, onder handen nemen. Hoewel Franky Rizardo met zijn kenmerkende, verfrissende geluid de planeet over toert, maakt hij tijd vrij om zich op Glow in the Dark te laten horen.

Ook de jongens van ANOTR beloven high-quality sounds te laten horen in de house area. Vanuit een zolderstudio zijn deze jongens als wortels uit de grond geschoten in de muziekindustrie. Met veel remixes, EP’s en experimentele composities blijft ANOTR op het gebied van elektronische muziek uitbreiden.

Naast bovenstaande namen mogen ook future house helden en Glow in the Dark residents Chocolate Puma, Mr. Belt & Wezol en Pep & Rash natuurlijk niet ontbreken aan de line-up. 

Tickets zijn vanaf €17,- te bemachtigen. Meer informatie over dit evenement is te vinden op: glowinthedarkgs.com

Line-up:

Closing Special
Benny Rodrigues
Future House Area
Chocolate Puma – Mr Belt & Wezol – Pep & Rash – Green Tree

House Area – Hosted by Give Soul
Franky Rizardo – ANOTR – Karim Soliman – Niceteed – Sebaas – Dusk Till Dawn

Techno Area
Manni Dee – Ghost In The Machine – Noneoftheabove – Cynthia Spiering – Jorn Luka