In aanloop naar Soenda Festival zal Soenda in samenwerking met haar vaste fotografen een fotoexpositie houden in Hutspot Utrecht. Tijdens de openingsavond op donderdag 2 mei zullen de foto’s voor het eerst te zien zijn.

Door de jaren heen is festivalfotografie verheven tot een kunst. De expositie geeft een unieke kijk op festivals, waarin de emoties van bezoekers, de energie van de artiesten en het publiek de hoofdrol spelen. Om dit te vieren én de start van het festivalseizoen in Utrecht, organiseert Soenda een fotoexpositie samen met bekende festival fotografen Tim Buiting en Niels de Vries.

De openingsavond zal plaatsvinden op donderdagavond 2 mei van 19:00 uur tot 21:30 uur in Hutspot Utrecht. De expositie is nog te zien tot en met 18 mei.

Tijdens de expositie kan ook direct een festivaloutfit aangeschaft worden. Ter ere van de opening geeft Hutspot alleen op donderdag 2 mei, 40% korting op merken als; Another Label, Hutspot Collection, Samsoe Samsoe, Selected Homme and Monokel.

Soenda Photo Exhibition – Opening night Datum: donderdag 2 mei 2019 Tijd: 19:00 – 21:30 Plaats: Hutspot, Utrecht

Facebook: www.facebook.com/soendafestival Instagram: www.instagram.com/soendafestival

Soenda Festival

Datum: zaterdag 18 mei 2019 Tijd: 12:00 – 23:00 Plaats: Ruigenhoekse Polder, Groenekan, Utrecht Facebook: www.facebook.com/soendafestival Instagram: www.instagram.com/soendafestival

Line-up Soenda Festival: Âme (live) • AnD (live) • Anetha b2b Randomer • Anthony Parasole • Assailants • Fritz Kalkbrenner • I Hate Models • Paula Temple • Rebekah • Speedy J • The Advent (live, 90s-technoset) • Benny Rodrigues • Carlos Valdes • David Vunk • Courtesy • Earl Jeffers • Freddy K • Juan Sanchez • Lewski • Lövestad (live) • Mauro Moreno • Mike Huckaby • Nuno Dos Santos b2b Tsepo • Pablo Discobar Soundsystem • Remco Beekwilder • Sandrien b2b De Sluwe Vos • Somewhen (live) • Tala Drum Corps • Tom Trago • Tunnelvisions • Udigo • Cosmic Force (live) • Identified Patient • Ki/ki • Butterslut • Ed Night

Aftermovie 2018:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JYNzohZ1KoI[/youtube]