Op zaterdag 14 september viert festival Smeerboel zijn tiende verjaardag in Utrecht. Waar het ooit tien jaar geleden klein begon als creatief dorp op Strand Oog in Al is het inmiddels uitgegroeid tot het meest creatieve festival van Utrecht. Bezoekers kunnen zich hier vermaken met verschillende spellen en zich onderdompelen in muziek van 32 acts verdeeld over vijf podia.  

Samen met de Utrechtse hostingpartijen BASIS, Singlefeestje, Watdajel en Fluff Disco is de organisatie er weer in geslaagd om muziekliefhebbers een gevarieerde keuze aan te bieden. Internationale grootheden als ClaptoneSHDW & Obscure ShapeFJAAKHeadstrongI Hate Models en Fjaak worden afgewisseld met lokale helden die tot ‘Utrechts finest’ worden gerekend zoals SinglefeestjeTante Joke Karaoke band en Pablo Discobar Soundsystem. Techno, house en hitjes. Smeerboel heeft voor iedere bezoeker wat.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via: www.smeerboel.com

Datum:                       zaterdag 14 september 2019

Tijd:                            12:00 – 23:00 uur

Plaats:                        Utrecht

Facebook             

Instagram                  

Stages

Smeerboel
BASIS

Singlefeestje

Watdajel

Fluff Disco

Complete line-up:

ANOTR b2b Luuk van Dijk
Benny Rodrigues
Claptone
David Vunk
De Sluwe Vos
FJAAK (dj set)
Franky Rizardo
Headstrong (Clouds & Randomer)
I Hate Models
Juan Sanchez
Remco Beekwilder
SHDW & Obscure Shape
Sidney Charles
Singlefeestje
Tante Joke Karaoke Band
Tom Trago
 
Badmanton
De Danshal
Domstad Italo Squad
Fiesta Macumba soundsystem
Fluff Disco
Ineffekt
Joost van Bellen
Kremlin Disko
Maask
Pablo Discobar Soundsystem
Papaya Airlines
Relativ 
SHMLSS
Tropicalismo