Met 200 artiesten verdeeld over 7 stages, onderscheidt het driedaagse muzikale pretpark ‘City of Dance’ zich in 2019 als hèt dancefestival van Zuidwest Nederland. City of Dance vindt plaats van 19 t/m 21 juli 2019 op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg. De festival programmering is dit jaar breder dan ooit met namen als Frenna, Jay Hardway, Bizzey (live), Pig&Dan, Yung Felix, Tony Junior en Snollebollekes. Zo wordt ieder muziekgenre vertegenwoordigd en is er veel aandacht voor kunst en cultuur. De festivalbezoeker zal zich dit jaar wanen in een compleet verzorgde minivakantie aan de Zeeuwse Costa. 

HET DANCEFESTIVAL VAN ZUIDWEST NEDERLAND

City of Dance beantwoordt de vraag naar een volwaardig festival in het Zuidwesten van Nederland. Waar de ene bezoeker het hart kan ophalen tijdens de stomende hiphop, R&B en house beats van Bizzey, stampt de ander met hart en ziel de voeten in de grond tijdens een van de fenomenale sets van Frequencerz en Rebelion. Heb je meer zin in foute hits, tonnen confetti, opblaasbeesten en polonaises? Dan moet je bij Theatro zijn. Voor de bezoekers die zelf een knap staaltje energie door de microfoon willen knallen is er karaoke in Sing-a-long-Shower.

Door de focus te leggen op een divers aanbod spreekt City of Dance een brede doelgroep aan en biedt het voor ieder wat wils. Voor een onvergetelijke sfeer moedigt de organisatie de bezoekers wederom aan om te komen stralen in een prachtige outfits.

BREDE PROGRAMMERING

De organisatie ziet een stijgende vraag naar kunst en cultuur onder festivalbezoekers uit de regio. Tijdens het festival kan de bezoeker naast het favoriete muziekgenre daarom het hart ophalen in een ruim cultureel aanbod. Denk hierbij aan extravagant straattheater, bijzondere ervaringen in de Garden of Senses en een kleurrijke show bij Theatro. 

Het neerzetten van een saamhorige sfeer onder deze brede doelgroep weet de organisatie organisch te doen. De bezoekers gaan iedere dag samen op ontdekkingsreis tussen de vele activiteiten die het festival te bieden heeft. Na een ontspannen chill-out bij de shishalounge of in een mobile bioscoop is er een ruim aanbod aan horeca waar de bezoekers weer kunnen opladen met luxe burgers, heerlijke ijsjes en een zonnig BBQ aanbod. 

LINE UP: 

Met een breed scala aan muziekgenres verrast het festival met de beste Nederlandse en Internationale artiesten.

FRENNA (live) / JAY HARDWAY / BIZZEY (live) / FREQUENCERZ / PARTYRAISER / LNY TNZ /  DEETOX / TONY JUNIOR / SNOLLEBOLLEKES / JEBROER (live) / PIG&DAN / RAMON TAPIA / STUK / REMY / FREDDY MOREIRA / BENNY RODRIGUES / REJECTA / DJ JEAN / LUUK VAN DIJK / KLUBBHEADS & DJ BOOZYWOOZY /  JOSYLVIO (live) / 2 BROTHERS ON THE 4th FLOOR / DEF RHYMZ / REBELION / TRAFASSI / SUPERGAANDE / BIGGI / NAFFZ / YUNG FELIX /  WIPNEUS & PIM / JURGEN / DARKRAVER & OUTSIDERS (LIVE ) / DANSADO & DE FEESTNEGER / DE LIEVELINGS DJ’S VAN JE ZUSJE /  MIRELLA KROES / ROBERTO CAPUANO / en vele anderen

TICKETS

City of Dance onderscheidt zich naast de locatie en het brede aanbod ook in de voordelige ticket prijzen. Zo ben je bijvoorbeeld als dagjesmens al klaar vanaf €24,50 (regular sunday ticketprijs) en kun je een heel weekend genieten van muziek, entertainment en dans vanaf €47,50 (regular weekend ticketprijs).

Tickets zijn online te bestellen via http://www.cityofdancefestival.nl/tickets/

of via de ticket App “TICKETS” op https://www.facebook.com/cityofdancefestival/?fref=ts

Ook zijn de tickets verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland.

Alle informatie m.b.t. de prijzen, openingstijden en soorten tickets is te vinden op:  www.cityofdancefestival.nl/tickets/