Nadat Vestiville al de prestigieuze line-up met internationale supersterren aankondigde voor dit jaar, onthult het festival nu dat The French Prince of R&B Dadju de headline voor de Global Stage zal zijn op vrijdag 28 juni. Ook UK Grime zwaargewicht Giggs en de Nigeriaanse rijzende ster Mr Eazi zijn aan de line-up toegevoegd.

Dadju is dit jaar goed begonnen. Met een ongelooflijke wereldtournee, waarbij hij in volgepakte concertzalen in Europa, de VS en de UK heeft opgetreden, heeft hij zichzelf weten te lanceren als de nummer 1 Parijse R&B-artiest van 2019. Giggs nieuwste album BIG BAD wordt bejubeld door zowel fans als critici en zijn veelgeprezen live optredens hebben hem gemaakt tot de must-see artiest van de UK grime scene. Ondertussen heeft de Nigeriaanse Mr Eazi zichzelf en afrobeat-fusion behoorlijk op de wereldkaart weten te zetten, dankzij zijn levendige en energieke optreden op Coachella dit jaar.

Bovendien zijn er nu tal van andere Europese artiesten bevestigd, waaronder de Nederlandse Yosylvio, Latifah en Dopebwoy, de Franse Kalash en de Belgische SLM, Vinz, Daniel Busser, Boussy en Gangthelabel. Ze sluiten zich aan bij een zinderende line-up van Europese artiesten zoals de eerder aangekondigde Maitre Gims, Vegedream, Niska, Soolking, Loredanna & Mozzik, Summer Cem en Farid Bang.

Met een exclusief optreden in de Benelux van Cardi B en de eerder bevestigde artiesten zoals Future, Migos, A$AP Rocky, Meek Mill, Tory Lanez, Trey Songz Lil Pump, Davido, Ashanti en Ja Rule, biedt Vestiville dit jaar de sterkste artiestenopstelling voor hedendaagse en old skool rap, hiphop en afrobeat in Europa.

Vestiville vindt dit jaar voor het eerst plaats in het Balendijk-Kristalpark in Lommel en treedt daarmee in de voetsporen van enkele van ‘s werelds grootste muziekfestivals die in België worden georganiseerd.

De locatie van Vestiville ligt dicht bij de Nederlands / Belgische grens en is makkelijk bereikbaar binnen de Benelux. Het festivalteam heeft ook busreizen ingezet vanuit diverse locaties in Frankrijk, België, Luxemburg en Duitsland om de reis naar het festival zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Tickets zijn hier verkrijgbaar

Met vier verschillende podia, Main Stage, Global Stage, Legends Stage en Evolution Stage, presenteert Vestiville een ijzersterke line-up met de grootste namen in de muziekwereld en de meest lovende talenten van over de hele wereld.

Tickets zijn nu verkrijgbaar via http://www.vestiville.com/tickets

Ga naar www.vestiville.com voor meer informatie.