De nieuwe feel-good single ‘Midnight Sun’ heeft alles in zich om de soundtrack van het aankomende festivalseizoen te worden. De zomerse track is een samenwerking tussen Protocol Recordings-labelbaas Nicky Romero en Florian Picasso, de Vietnamees-Franse ‘powerhouse’ DJ/producer die zijn achternaam te danken heeft aan overgrootvader en kunstenaar Pablo Picasso. ‘Midnight Sun’ heeft de kenmerkende zonnige vocalen en progressieve sound van Nicky Romero gecombineerd met de groovy klanken van Picasso. 

“Werken met Florian is altijd een feestje, we hebben zo veel plezier in de studio”, aldus Nicky Romero. “Vanaf het moment dat we aan deze plaat begonnen, wist ik dat het speciaal was. Toen we samen in Miami waren voor Ultra, vielen alle stukjes volledig op zijn plek. Ik hoop dat de fans ‘Midnight Sun’ net zo fantastisch vinden als wij zelf.” “In ‘Midnight Sun’ hoor je heel veel van zijn persoonlijke stijl terug”, voegt Florian Picasso daar aan toe. “Maar Nicky heeft het geheel naar een hoger niveau getild. Hij heeft enorm geholpen om de plaat zijn volledige potentieel te laten bereiken.”

Bekijk hier de lyric video van Midnight Sun.

Nicky Romero heeft zich in sneltreinvaart ontwikkeld van jong muzikaal wonderkind naar één van de meest productieve namen in de huidige dancescene. Hij is niet alleen een getalenteerd DJ en producer, maar ook labelbaas van Protocol Recordings en een mentor voor aanstormend talent, dat door hem wordt geholpen een carrière op te bouwen. Romero heeft naam gemaakt met spraakmakend eigen werk en door hitsuccessen in samenwerking met artiesten als Avicii, Calvin Harris, NERVO, ZEDD en vele anderen.

Zijn recentere werk bestrijkt vrijwel het volledige elektronische spectrum, denk aan recente hits als ‘Ups & Downs’ met W&W, ‘Ring the Alarm’ met David Guetta, de dance/pop cross-over ‘Sometimes’ met DallasK, zijn werk met XYLØ, en remixes voor Martin Garrix en Jess Glynne. Met de constante ontwikkeling van zijn geluid en zijn tomeloze inzet voor opkomende artiesten, heeft Nicky zich bewezen als artiest met langetermijnvisie. Zijn ambitie is om binnen het snel veranderende landschap altijd door te blijven ontwikkelen.

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Website