Omdat het concert ’25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo’ op zaterdag 23 november 2019 in het Klokgebouw Eindhoven -waarvan de ticketverkoop dinsdagavond begon- in slechts anderhalve dag tijd volledig uitverkocht (4500 tickets), hebben de twee legendarische happy hardcore DJ’s besloten om nog een extra (2e) concert in het Klokgebouw toe te voegen, en wel op vrijdag 22 november 2019.

De voorverkoop van deze extra (2e) show start op maandag 20 mei. Vanaf 19:00 uur zijn er 1000 zogeheten Early Rave Tickets (à €34,50 excl. servicekosten) beschikbaar.

Zodra deze uitverkocht zijn, gaan de Regular Tickets (à €37,50 excl. servicekosten) in de verkoop via www.25years.nl.

Onstuitbare populariteit
We zitten met een brede smile, want vandaag gaat alle gekkigheid van start! Er hebben zich zoveel mensen ingeschreven, dat we er gewoon stil van worden… We love you all en kunnen niet wachten om ons grootse jubileum met jullie te vieren!” liet het duo afgelopen dinsdagochtend op Facebook weten. Dat alle beschikbare 4500 tickets die dinsdagavond in de verkoop gingen zo snel weg waren, hadden ook zij niet verwacht.

Nochtans lag dat wel in de lijn der verwachting, gezien de onstuitbare populariteit van de twee nineties-helden. Immers: in februari van dit jaar werd hun 25-jarige jubileum nog uitbundig gevierd met twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Ziggo Dome, die lang van tevoren uitverkocht waren (ruim 25.000 tickets).

Ook tijdens de mega succesvolle show in een uitpuilende Phoenix op Paaspop vorige maand, beleefden ruim 7000 hardcore liefhebbers een epische avond; een explosieve trip terug naar de nineties waarin de vetste happy hardcore tracks voorbij kwamen en sexy danseressen, vuurwerk en confetti de feestvreugde verder opdreven. Veel fans van het DJ-duo grepen gisteren dus hun kans om hen in november van dit jaar in een relatief intieme setting te zien optreden.

Tickets extra (2e) concert ’25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo’
De tweede show van ’25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo’ in het Klokgebouw in Eindhoven zal plaatsvinden op vrijdag 22 november 2019.

De voorverkoop van deze extra (2e) show start op maandag 20 mei. Vanaf 19:00 uur zijn er 1000 zogeheten Early Rave Tickets (à €34,50 excl. servicekosten) beschikbaar. Zodra deze uitverkocht zijn, gaan de Regular Tickets (à €37,50 excl. servicekosten) in de verkoop via www.25years.nl.