Op vrijdag 27 september keert Rotterdam Rave weer terug in de Now&Wow Club met een All Night Long editie. Dit keer staat de Engelse DJ Rebekah achter de draaitafel.

Na sets op zowel indoor als outdoor festivals van Rotterdam Rave, is het tijd voor een ode aan Rebekah tijdens een All Night Long editie. Deze hooggeprezen DJ zal minimaal 8 uur lang de bezoekers meenemen op een muzikale reis.

Rebekah is een Engelse DJ die ooit opgemerkt werd door de wereldberoemde techno DJ Chris Liebing. Inmiddels heeft Rebekah al meer dan twintig jaar ervaring binnen de techno scene en heeft zij een eigen label opgericht genaamd: Elements. Met haar harde en minimalistische sound reist ze de hele wereld over.

Tickets voor Rebekah All Night Long zijn vanaf nu verkrijgbaar. Meer informatie over dit evenement is te vinden op: rotterdamrave.com.