Het allereerste alternatieve dancefestival uit de Achterhoek heeft haar muzikale programma bekend gemaakt en nodigt deze zomer meer dan 60 (inter)nationale muzikale verrassingen uit:

Adryiano, Afra & Ofra, Axel Boman, Blithesome Sprouts, Boomshakalak Soundsystem, Carlos Valdes & Tim Hoeben, CEM, Codex Empire (live), Colin Benders, Comrade Winston, Cosmic Force (live), Cynthia Spiering, David Vunk, Dawn Panty, De Sluwe Vos, Dj Pure, Ellen Allien, Freek Fabricius, Geck-o, Groove Disorder, Henntt (live), Holtslag & Brandt, Invite, Jahroon, Jay Reeve, Jimmy Spliff, Keizer Skarel, King Chubby, Kraak & Smaak Sound System, Krystal Klear, Lady Aïda, Lieke Trienekens, Lucky Done Gone, MC Siggy + Nolo on Percussion, Michel de Hey, Mirella Kroes, Miss Djax, Miss Jay, Nuno Dos Santos, Optimo, Pablo Discobar Soundsystem, Parallx, Patski & Mino Abadier, Pitto, Robag Wruhme, Roel Zweers, Roi Perez, Ron Gozert, Sandrien, Scabtik, Serious Boaters, SGT Friendly, Sjamsoedin (live), T. Raumschmiere, The Darkraver, Tijana T, Titia, Tom Trago, Tripeo & Laura van Hal, Umwelt, Weval dj set, Woody’92 & Spekki Webu.

Nieuwe locatie
De 14e editie van Have A Nice Day Festival vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie. Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2019 kunnen ‘HAND-langers’ rondom de bosrijke omgeving van Openluchttheater Borculo dwalen op geheime paden, groene velden, knusse hoekjes en een plons wagen in het natuurzwembad. 

Dag- en weekendtickets
De voorverkoop voor Have A Nice Day Festival is inmiddels gestart en de Early Weekend- en Early Zaterdagtickets zijn inmiddels uitverkocht! Dit jaar kunnen bezoekers er zowel een Have A Nice Weekend van maken – inclusief kamperen op de festivalcamping, of één, twee of drie losse dagen het festival bezoeken. Tickets zijn te koop via www.haveanicedayfestival.nl en variëren tussen €17,00 en €80,00 excl. servicekosten.

Hosting partijen
Het driedaagse festival zal een grote achterban met zich meenemen, doordat het samen gaat werken met verschillende muzikale partijen uit de Achterhoek en buiten de regio. Zo nemen 8Bahn x Cartel, Adonis, Bauhauz, Boomshakalak, De Nachttuin x Nachtparlement, Fahrenheit, Goeie Buren, Lust, Magic, Schönes Wochenende en Something Happening Somewhere samen met Have A Nice Day de muzikale programmering op zich. De foodtrucks van Lust gaan de bourgondiër tijdens het festival voorzien van lekkernijen.