Supernature en Lofi organiseren op zaterdag 3 augustus een twaalf uur durende disco rave als onofficiële afterparty van Pride Canal Parade Amsterdam. Met Denis Sulta, Lady Bunny, Philou Louzolo, Doppelgang, MMIV & Eljany, TESS en Siquiche op de line-up, is Supernature presents: The Station waar de pride-roes nog urenlang doorzindert.

Supernature is bekend van onder meer de legendarische Adonis stage op Lowlands. Supernature presents: The Station wordt een overtreffende trap. Lofi is een magische plek waar muziek en cultuur samenkomen, waar de rafelranden van het leven gevierd worden en waar heel veel kan en (bijna) alles mag. De ultieme locatie voor Supernature om uit te pakken met The Station, een eclectische plek vol extravagante dag- en nachtvogels.

De twaalf uur durende rave start om 17:00 uur en zal met een muzikale mix van voornamelijk disco en house tot 23:00 uur op de binnenplaats van Lofi, de recent geopende creatieve stadsoase in Sloterdijk, plaatsvinden. Daarna verplaatst het feest zich de Lofi-loods in, wordt muzikaal een tandje bijgeschakeld en kunnen bezoekers tot diep in de nacht feesten en genieten met gelijkgestemden.

Lofi is niet alleen wat betreft mogelijkheden de uitgelezen plek, ook de ligging op 5 minuten lopen van station Amsterdam Sloterdijk is ideaal. Lofi gaat echter een stap verder en zet ook pendelbussen in, zodat bezoekers letterlijk vanaf de boot de bus in kunnen stappen. Zo kan tijdens The Station de roes van een euforische tocht op de pride boot nog tot diep in de nacht vastgehouden worden.

Line-up: Denis Sulta (UK), Lady Bunny (US), Philou Louzolo, Doppelgang, Mmiv,

Eljany, Tess en Siquiche

Hosts and Performers: Juno, Sletlana, Abby Omg, Darcvalac + more TBA

Datum: 3 augustus 2019

Tijd: 17:00 – 05:00

Tickets: De super early tickets zijn al uitverkocht. Early tickets zijn  €17,50 verkrijgbaar via https://www.facebook.com/events/2316956261912648/

Locatie: Lofi, Basisweg 63 Amsterdam