Progressive house masters Hernan Cattaneo en Nick Warren slaan de handen ineen voor een niet te missen Amsterdam Dance Event day time event op vrijdag 18 oktober in het prachtige Muziekgebouw aan ‘t IJ. Hun concepten Sudbeat en The Soundgarden zullen voor deze speciale gelegenheid de krachten bundelen. 

Het event duurt van 13.00 tot 21.00 met een line up in alle vier de zalen van het Muziekgebouw aan ‘t IJ. In het Theater draaien Hernan Cattaneo en Nick Warren van open tot sluit back-to-back waarbij ze het publiek mee zullen nemen op een reis langs hun eigen producties, label tracks en exclusives. Deze twee legendes blijven na tientallen jaren in het vak hun publiek over de hele wereld verrassen. Verwacht een betoverende 8 uur durende set met diepe, atmosferische elektronische muziek. In het Bimhuis draait Dimitri all day long, net zoals Miss Melera op het Deck. De komende maand wordt de rest van de line up bekend gemaakt. 

Het Sudbeat label van Hernan Cattaneo viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Tot op heden bestaat de indrukwekkende catalogus van dit label uit meer dan 150 releases. The Soundgarden van Nick Warren heeft gedurende de jaren een grote fanbase opgebouwd via eclectische releases, mix compilaties, radio shows en events wereldwijd. Deze speciale samenwerking zorgt voor een uniek event not to be missed.

Event: Sudbeat x The Soundgarden ADE
Datum: vrijdag 18 oktober 2019
Tijd: 13.00 – 21.00 
Locatie: Muziekgebouw aan ‘t IJ 
Kaartverkoop: start donderdag 18 juli om 12.00 uur via GUTS

Line up:

THEATRE
Hernan Cattaneo b2b Nick Warren (all day long)

CHAPEL
Sudbeat x The Soundgarden artiesten

BIMHUIS
Dimitri (all day long)

DECK
Miss Melera (all day long)