Naast wereldberoemde dj’s als Martin Garrix, The Chainsmokers en Armin van Buuren staan 538-dj’s Dennis Ruyer, Ivo van Breukelen, Daniel Lippens, Barend van Deelen, Mark Labrand en Menno de Boer dit jaar ook op Tomorrowland. De dj’s reizen af naar België om live radio te maken vanaf het grootste dancefestival ter wereld. Radio 538 doet als enige Nederlandse radiozender on air, via 538.nl en TV 538 uitgebreid verslag van Tomorrowland.

Artiesten als Bebe Rexha, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto en Armin van Buuren  brengen een bezoek aan de 538-studio en de beste dj-sets worden live uitgezonden. Ook gaan de 538-dj’s zelf het festivalterrein op voor speciale reports. Op 538.nl, de 538-app en social kanalen (Facebook, Twitter en Instagram) zijn interviews met de grootste nationale én internationale dj’s, unieke backstage-reports vanaf het festivalterrein en alle andere hoogtepunten vanaf het grootste en mooiste festival ter wereld te zien.

Op TV 538 (kanaal 538) kan er live worden meegekeken in de studio tijdens de uitzendingen en zijn dj-sets en exclusieve interviews te zien. Daarnaast praten de dj’s de kijker tussen 18:00 en 00:00 uur ieder heel uur bij in speciale ‘Tomorrowland Updates’. In deze updates bespreken ze de laatste hoogtepunten, interviewen ze grote artiesten en nemen ze het laatste (social) nieuws door. Op de 538 YouTube-kanalen komen de tofste Tomorrowland-items voorbij. Presentatrice Sylvana IJsselmuiden maakt een speciale editie van ‘Cashen of Flashen’; de ultieme vriendentest waar vriendenduo’s kans maken op festivalmunten. Voor het docu-programma ‘2 Days’ volgt 538 exclusief het internationale DJ-duo Lucas & Steve, die een van de belangrijkste sets gaan draaien van hun jaar.   

Per helikopter naar Tomorrowland

Luisteraars maken vrijdag 19 juli kans op allerlaatste, exclusieve tickets voor Tomorrowland. Zij krijgen de opdracht om de meest originele vraag in te sturen voor Armin van Buuren. De luisteraar die wint wordt op zaterdag 20 juli per helikopter naar Tomorrowland gevlogen om zijn of haar vraag live aan Armin in de 538-studio te stellen. 

Radio-uitzendingen

Vrijdag 19 juli – 18.00 uur tot 01.00 uur Zaterdag 20 juli – 18.00 uur tot 01.00 uurZondag 21 juli – 18.00 uur tot 00.00 uur 

Zaterdag 27 juli zijn van 21.00 uur tot 23.00 uur alle hoogtepunten te horen tijdens ‘Dance Department: The Best of Tomorrowland’ op Radio 538.