Na een aantal succesvolle jaren als één van de publiekstrekkers van het Amsterdam Dance Event (ADE), heeft DJ en producer Sam Feldt dit jaar besloten een bijzonder nieuw concept te lanceren. Tijdens de 24e editie van het jaarlijkse club festival en muziek conferentie, presenteert hij Heartfeldt Neon Jungle. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 19 oktober in de tijdelijke club temp. Amsterdam en zal de eerste CO2-neutrale fundraiser-party tijdens ADE ooit worden, waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan de Heartfeldt Foundation.

Met dit speciale event wordt geld ingezameld voor Sam’s eigen Heartfeldt Foundation — een non-profit organisatie die mensen informeert en inspireert om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken. Met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en het Give / Do / Inspire / Empower model als rode draad draagt de Heartfeldt Foundation bij aan het creëren van een duurzamere planeet.

Het event duurt van 21:00 tot 05:00 uur, waarbij Sam vergezeld wordt door een groot aantal artiesten die de komende maanden onthuld zullen worden. De organisatie heeft als doel om volledig CO2 neutraal te zijn, waarbij de CO2-voetafdruk van zowel de artiesten, leveranciers als de fans gecompenseerd zal worden met het geld wat wordt ingezameld. Daarnaast is single-use plastic niet toegestaan en wordt er met een decor partij gewerkt die de elementen daarna gaat gebruiken voor Re-Use en Re-Cycle. 

In plaats van een ticket te kopen, doneren fans aan de Heartfeldt Foundation. Deze donatie geeft hen toegang tot het event. Houd Heartfeldt.me en het Facebook-evenement goed in de gaten, want daar zullen nog meer duurzaamheidsinitiatieven gedeeld worden, waarbij fans worden aangespoord deel te nemen in ruil voor verschillende beloningen. Fans kunnen zich vanaf nu registreren via Heartfeldt.me

Naast onder andere de beach clean-ups die de Heartfeldt Foundation al organiseerde in Miami en Ibiza, heeft de organisatie nog veel meer grootse plannen om een positieve verandering op gang te brengen.

Sam Feldt Presents Heartfeldt Neon Jungle
Wanneer: zaterdag 19 oktober, 2019
Locatie: temp. Amsterdam
Times: 21:00 – 05:00