Nederlandse DJ/producer Oliver Heldens kondigt zijn eerste Amsterdam Dance Event show aan. Na het succes van zijn uitverkochte “Heldeep 5 World Tour”, host Heldens op woensdag 16 oktober zijn eigen avond in het prachtige Paradiso in Amsterdam. De Rotterdamse Oliver staat bekend om zijn onderscheidende geluid en unieke show vibes die hij wereldwijd weet over te brengen voor een onvergetelijke avond. 

Dit jaar keert Heldens met zijn geprezen ADE show terug naar Paradiso, één van de grootste clubs op het bruisende Leidseplein van Amsterdam. Met een power combinatie van label-genoten en muzikale vrienden op de line-up, is een perfecte mix van bass en future house gegarandeerd. Heldens zal zelf het evenement headlinen en neemt al zijn klassiekers mee. Ook worden bezoekers getrakteerd op exclusief materiaal en zijn zij misschien zelfs getuige van zijn techhouse kant als hij de underground sound van techno induikt.

De kaartverkoop start 9 augustus. Stay tuned via @oliverheldens om op de hoogte te blijven van de laatste updates en line-up aankondigingen.

Info: https://oliverheldens.com.