We hebben goed nieuws voor dj’s die reikhalzend hebben uitgekeken naar een Serato-compatibele versie van onze professionele DDJ-1000-controller: Eindelijk is het zover.

De 4-kanaals DDJ-1000SRT erft de lay-out van de DDJ-1000, die aanvoelt als een CDJ+DJM-opstelling, een gevestigde waarde in clubs over de hele wereld. De DDJ-1000SRT is uitgerust met dezelfde professionele functies, zoals lage latentie, grote jogwheels zoals op de CDJ-2000NXS2 en de soepele MAGVEL FADER om nauwkeurig te scratchen.

Concentreer je op het publiek, niet op je laptop, dankzij het Color On Jog Display, dat je belangrijke informatie over je nummers geeft in het midden van elk jogwheel. Bouw de opwinding op de dansvloer op en laat het publiek uit zijn dak gaan met dikke drops aan de hand van 4 Sound Color FX en 14 Beat FX. En met 16 Multicolored Performance Pads (8 per deck) binnen handbereik kun je verschillende functies activeren, waaronder Hot Cues, Slicer en Pitch Play om elk nummer een eigen draai te geven en je publiek door het dolle heen te laten gaan.

Als je Serato DJ Pro wilt gebruiken om op evenementen en feesten te spelen en je hebt een draagbare controller boordevol functies nodig, dan is de DDJ-1000SRT een perfecte match. Dankzij de vele in- en uitgangen kun je externe apparatuur aansluiten en verschillende opstellingen samenstellen, zodat je op alles voorbereid bent.

De DDJ-1000SRT is beschikbaar vanaf augustus tegen een adviesprijs van € 1.499 inclusief btw. Sluit hem eenvoudigweg aan op een laptop met Serato DJ Pro om de software te ontgrendelen – je hebt geen licentiesleutel of abonnement nodig – en gebruik het meegeleverde Pitch ‘n Time DJ Expansion Pack om geavanceerde functies voor de toonaard te activeren. De controller is Serato DVS-ready (Expansion Pack apart verkrijgbaar).

Speciale beperkte aanbieding: Gratis Serato DJ Suite

We stoppen een gratis voucher voor Serato DJ Suite ter waarde van € 299 in de dozen van de eerste 5.000 DDJ-1000SRT-controllers die we wereldwijd verzenden. Deze alles-in-één-suite bevat een Serato DJ Pro-licentie en ontgrendelt alle Serato Expansion Packs, waaronder Serato Play, Serato DVS, Serato Video, Serato Flip, en Serato Pitch ‘n Time DJ.

Om je DDJ-1000SRT te beschermen tegen schokken en krassen tussen de optredens door, raden we je aan hem te transporteren in de DJC-1X BAG. Deze op maat gemaakte, slijtvaste en tegelijkertijd lichte oplossing is ontworpen met voorgevormd EVA Durashock-materiaal, ballistisch polyester, fleecevoering en eierdopschuim.

Wil je meer weten? Bekijk de DDJ-1000SRT-introductievideo of