Na het daverende succes van vorig jaar, keert Eelke Kleijn’s DAYS like NIGHTS concept terug tijdens het Amsterdam Dance Event. Dit jaar doet het event er een schepje bovenop, door een samenwerking aan te gaan met Guy J’s Lost & Found. Op zaterdag 19 oktober zullen het Transformatorhuis en de Westerunie, in het prachtige Westerpark in Amsterdam, van 12:30 tot 20:30 volledig in het teken staan van deze bijzondere samenwerking. Voeg daar een line-up van wereldklasse aan toe en dit daytime event wordt er een not to be missed.

De DAYS like NIGHTS area wordt gehost door frontman Eelke Kleijn. Hij wordt vergezeld door een aantal van zijn favoriete DJ’s, waaronder de Duitse house/disco guru Tensnake, die door velen misschien als verrassing wordt gezien op deze line up. Daarnaast zullen ook Rodriguez JR. (live) met zijn melodische techno en een van Nederlands snelst groeiende talenten Adin acte de présence geven. 

Host Guy J wordt in zijn Lost & Found area bijgestaan door een speciale selectie aan artiesten. Zo staan hier onder meer de koning van de melodische sounds Sébastian Léger, de liveshow van Stereo Underground en de Israëlische alleskunners Guy Mantzur en Sahar Z waarvan de bezoekers een reis vol atmosferische invloeden kunnen verwachten.

De kaartverkoop start donderdag 15 augustus om 12:00 uur via GUTS

Event: DAYS like NIGHTS + Lost & Found 
Datum: zaterdag 19 oktober 2019
Tijd: 12:30 – 20:30
Locatie: Transformatorhuis + Westerunie Amsterdam 
Kaartverkoop: start donderdag 15 augustus om 12.00 uur via GUTS

Line up: 
DAYS like NIGHTS
– Eelke Kleijn
– Tensnake
– Rodriguez JR. (live)
– Adin


LOST & FOUND
– Guy J
– Guy Mantzur
– Sébastien Léger 
– Stereo Underground (live)
– Sahar Z