Heldeep Records zal de Amsterdamse Club Maïa overnemen tijdens Amsterdam Dance Event met een Heldeep Records event op donderdag 17 oktober. De avond belooft een line-up met het label’s grootste talent – dat de reputatie als één van de meest populaire ADE evenementen alleen maar hoog zal houden.

Met de viering van het 5-jarige jubilieum van Heldeep Records nog in volle gang – zet het Heldeep team nog een tandje bij met de voorbereiding voor wat één van de grootste avonden tot nu toe moet worden. De samenwerking met Club Maïa gevestigd op het iconische Leidseplein in Amsterdam, laat wederom zien dat zij één van de voorlopers in de industrie zijn. De club biedt de intieme sfeer en het top-of-the-bill geluidsysteem dat Heldeep Records perfect representeert. Met artiesten zoals Firebeatz, Moguai, Throttle, Zonderling en een special guest op de line-up wordt dit een editie die je niet mag missen.

“Ik heb heel veel zin in ADE dit jaar. Niet alleen het Heldeep event wordt een fantastische avond met veel goede artiesten, we hebben nog veel meer verrassingen in petto en ik kan niet wachten tot we deze kunnen onthullen!” aldus Oliver Heldens.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar. Blijf op de hoogte via @heldeeprecords.

Donderdag 17 oktober

Club Maïa, Leidseplein

22:00 – 04:00 (deuren sluiten om 03.00)

Line-up:

Aevion

Ares Carter 

CID

Damien N Drix

Firebeatz

Gawp

Moguai

Throttle

Zonderling

Plus secret guest

Tickets nu te koop.