Pablo Discobar en Under The Palm Trees slaan de handen ineen voor een 16 uur durende dansmarathon. Cabane Festival brengt de jonge honden en gevestigde namen van de house in Europa bij elkaar voor een zomers extravaganza. Waan je in tropische sferen met de sets van o.a. Bambounou, William Djoko B2B met Cincity, Makossa, Mauro Moreno en PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM.

De karakteristieke rode doos bij Sloterdijk wordt omgetoverd tot een ware urban speeltuin waar overdag buiten een ode wordt gebracht aan House Music. Na zonsondergang verplaatsen we naar de intieme indoor club van BRET.

William Djoko en Bambounou maakte deze maand op Lowlands hun B2B debuut waar ze op zaterdag de India in vuur en vlam zette met hun eclectische en broeierige mix van stijlen.

Makossa weet op menig festival de dansvloer te laten trillen door hun ritme en groove. De drie jongens uit Amsterdam hosten regelmatig de Marktkantine, Shelter en Claire.

Het beste uit Utrecht komt met funky house DJ Mauro Moreno en vinylfanaten PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM. Beide hebben een trouwe schare fans die op hun originele sounds moeiteloos de hele nacht dansen.

Laatste kaarten
De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via www.cabanefestival.com. Hier kan gekozen worden voor een combi-ticket of een dag ticket. Op het festival zelf worden ook losse nacht-tickets verkocht.

Cabane | Day & Night Festival
Datum: 31 augustus 2019
Tijd: 12.00 – 04.00 uur
Waar: BRET Amsterdam, Orlyplein 76