Met de slogan Moving people closer through music, lanceert AXE Music vandaag de online campagne ‘Ticket Date’ en biedt alle deelnemers de kans om met een blind date tickets te winnen naar de Amsterdam Dance Event show van niemand minder dan Martin Garrix.

Voor de rondtrekkers, de ontdekkers, de nachtbrakers en de vrije geesten met een passie voor avontuur. Voor hen die niet terugdeinzen voor wat risico en zich graag laten verrassen. AXE Music Ticket Date laat deze dream date werkelijkheid worden en neemt op vrijdag 18 oktober de uitverkorenen mee op avontuur naar de 18+ ADE show van Martin Garrix in de RAI Amsterdam.

Op de AXE website kunnen geïnteresseerden gegevens achterlaten en voorkeuren voor een unieke match opgegeven. Op basis van de gegevens koppelt AXE de gelukkigen aan een ultieme blind date. De geselecteerde winnaars ontvangen de helft van een toegangskaartje, dé special match heeft de andere helft! Alleen door de kaarten samen te voegen bij de speciale AXE Music ingang kom je binnen.

Vul met onderstaande button snel je gegevens in! Als jij één van de gelukkige winnaars bent koppelen wij je op basis van jouw opgegeven voorkeuren aan jouw blind date match.

Schrijf je hier in: https://www.axe.com/nl/ticketdate.html.