Na het grote succes van afgelopen jaar, keert DJ/producer en Instagram personality Gianluca Vacchi ook dit jaar terug tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. Op zaterdag 19 oktober host hij zijn eigen event in club NOVA op het Leidseplein. Tijdens deze speciale editie van Gianluca Vacchi & Friends nodigt hij een aantal van zijn favoriete artiesten uit. Na een uitverkochte show in Mad Fox afgelopen jaar, doet Gianluca Vacchi er dit jaar een schepje bovenop. Bezoekers kunnen een mix van latin, urban en house verwachten gecombineerd met toekomstige releases en een line up van wereldformaat. 

Vacchi’s laatste release ‘Mueve’, een samenwerking met MC Fioti, Becky G en Nacho, was afgelopen zomer een grote hit op alle latin feesten wereldwijd. Op zijn bomvolle tourschema stonden onder andere twee stage hostings op Tomorrowland waarbij al zijn latin vrienden te gast waren. Een eigen show op ‘s werelds grootste conferentie- en club festival, ADE, mag dan ook niet ontbreken in zijn agenda. 

Ondernemer Gianluca Vacchi is een echte levensgenieter, wat hij zeer duidelijk kenbaar maakt op zijn social media kanalen. Vacchi is een graag geziene gast op de meest exclusieve feesten wereldwijd en zijn grootste passie is dan ook muziek. Naast DJ’en produceert hij ook en staat hij aan het begin van een grootse muzikale carrière. Met een lange lijst van beroemde vrienden en muzikanten is hij snel een belangrijke naam geworden in de Latin-elektronische muziek scene.

Deze show wordt georganiseerd door E&A Events, bekend van onder andere Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival, Martin Garrix ADE en TIKTAK Events. 

Gianluca Vacchi & Friends
Zaterdag 19 oktober | 23.00 – 04.00
NOVA – Amsterdam
Tickets via Eventbrite