Celebrate the old school, believe the hype! Ga op zaterdag 7 december naar de gloednieuwe Age Of Love-editie. Dit eersteklas oldskool-evenement katapulteert je terug naar de zalige jaren ’90 waarin we dansten alsof er geen morgen was. De ‘place to be’ voor deze XXL-editie is de prachtige thuisbasis van Age Of Love: Vooruit in Gent.

Voel jij ook een nostalgisch verlangen naar die mooie dagen uit de jaren 90? Die dagen waarin de Belgische clubs het hele weekend lang (en zelfs langer) floreerden. Wil je het leven en onze prachtige muziekgeschiedenis vieren? Goed nieuws, want we hebben de ultieme tip voor jou: Age Of Love XXL op 7 december in Vooruit te Gent.

Age Of Love is het eersteklas retro-evenement dat je progressieve housemuziek van de bovenste plank brengt in combinatie met indrukwekkende geluids- en lichtproducties, ijzersterke lasershows, ‘special effects’ en nog veel meer verrassingen. Keer op keer resulteert dit in uitverkochte dansvloeren gevuld met uitgelaten feestgangers.

Na een drukke festivalzomer, met hosting op Tomorrowland en Tribù festival, keert Age Of Love terug naar zijn thuisbasis Vooruit. Op het programma staat een XXL-editie met de grootste acts van de jaren ’90. Aan het hoofd van de line-up staat niemand minder dan Marco V. Deze DJ en producer heeft hard gewerkt om zijn eigen geluid te creëren dat gemakkelijk herkenbaar is aan zijn constante drive en opzwepende melodieën. Marco’s talent achter de draaitafels, zijn gigantische productierepertoire en het vermogen om een menigte te lezen, hebben hem podiumplaatsen opgeleverd op de grootste evenementen en clubs over de hele wereld. Marco wordt beschouwd als  autoriteit in de werelddansscene, voornamelijk door zijn remix ‘Energy 52 Classic, Café Del Mar’. Hij had ook een immens succes met zijn releases ‘Godd’, ‘In Charge’ en ‘Simulated’.

Naast Marco V staat ook het energieke retro-figuur, Dj Ton TB, op de line-up. Hij is een van die mannen die altijd in de muziekindustrie heeft gewerkt. Hij is waarschijnlijk het meest bekend voor zijn productiewerk met Three Drives, gekend van de enorme clubhits ‘Greece 2000’, ‘Sunset On Ibiza’ en ‘Carrera 2’. Zijn nummers werden uitgebracht door vooraanstaande internationale labels als Hooj Choons, Xtravaganza, VC Recordings en Vandit Records. Samen met zijn muziekpartner, E. De Koning, heeft Ton TB  meerdere tracks uitgebracht onder verschillende pseudoniemen, zoals Tangled Universe, Legal Traders, Department 1 en Fate Federation.

Deze 2 retro zwaargewichten worden vergezeld door vaak gevraagde klasbakken, waarvan we zeker weten dat jullie ze inmiddels wel kennen. Van Zolex, Phi Phi en natuurlijk Age Of Love-oprichter DJ Quincy tot occasionele gasten als Mr. Sam en Fred Nasen. Ze waren er allemaal vanaf het begin bij en weten tot op heden perfect hoe ze de Age of Love-sfeer moeten verspreiden. Ze zullen alles uit de kast halen om al die nummers waarvan je het meest houdt, op hun eigen speciale manieren te brengen. Feest verzekerd!

Aarzel dus niet en koop je tickets op voorhand, want als de geschiedenis zich herhaalt, kan dit event wel eens snel uitverkopen. Tot de 7e!

LINE-UP

MARCO V (Armada / NL)

TON TB (Black Hole / NL)

MR. SAM (Diki Records / FRA)

QUINCY (Age of Love)

ZOLEX (Carat)

PHI PHI (Extreme)

FRED NASEN (Balmoral)

TICKETS
Regular ticket: €19
VIP ticket: €45 – inclusief: VIP toegang, gratis toiletten, toegang tot VIP deck, fingerfood
Tickets zijn verkrijgbaar in FNAC, Vooruit, Brooklyn en online via www.ageoflove.be

INFO

22u. – 06u.
Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 GENT, België